mo2 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam. Nadszedł czas aby wziąć się za siebie i z pewnością przyda się do tego waga z pomiarem tkanki tłuszczowej, mięśniowej , wody itp. Budżet jaki chcę przeznaczyć na wagę to ok 150pln. Pytanie brzmi, czy warto inwestować w sprzęt marki np. beurer- droższy, mniejsza ilość funkcji. Czy w tym przedziale cenowym to nie ma większego znaczenia i można kierować się np. designem ?
ino_hizo2 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Waga analityczna ?? W miarę porządna kosztuje około 5 tys. zł. Z takich tanich kierujemy się tylko wyglądem moim zdaniem...
mo2 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Można i tak...myślę jednak, że zakupiony beurer bf 54 będzie mi bardziej odpowiadał
grzesiaks21 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Sprawdź na wagiwlkp.pl, mają duży wybór wag analitycznych. Korzystam z jednej wagi od nich i jestem bardzo zadowolony. Precyzyjne pomiary, prosta obsługa.
Wojto Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jak to pisał Arnold S w swojej książce o treningu..."Najlepszą wagą jest lustro"
Rekomendowane odpowiedzi