jacek28 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Przyjedz do Kolbuszowej to dam Ci je za darmo,jesli chodzi Ci o wyglad to tak,jak o swiatlo to porazka,taka moja opinia
gregfr Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 xenon polecamy a tak powaznie to dobrze koledzy mowia, majac niebieskawe swiatlo malo w deszczu widac, ale ja bym chetnie sprobowal te cool blue do drogowych, tylko poczekam az moje "wspaniale" blue vision skoncza swoj zywot, co niestety predko nie nastapi
ziomek0101 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzis zakupiłem tungsram blue vish... mialem ich w poprzednich zwyklych lampach na h4 i teraz na h7 kupilem.Wszystko pieknie tylko juz nie swieca na biało tylko na żółto.. ale trudnoo ---------- Post dopisany 13-01-2013 at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2013 at 12:37 ---------- A miał ktoś z was żarówki XENON FARENHEIT h7 super white ???Bo nie jestem zadowolony z koloru żółtego w tych co kupiłem;/ I mysle nad ta firma... Bo tych chinskich PLATIN juz nie kupie nigdy,drugie opakowanie po trzech miesiacach sie spalilo;/ Typ do mnie jeszcze w sklepie wystartował żebym sobie posprawdzał instalacje bo mi nastepnym razem nie wymieni na gwarancji tych zarowek;/
bula87 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzis zakupiłem tungsram blue vish... mialem ich w poprzednich zwyklych lampach na h4 i teraz na h7 kupilem.Wszystko pieknie tylko juz nie swieca na biało tylko na żółto.. ale trudnoo ---------- Post dopisany 13-01-2013 at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2013 at 12:37 ---------- A miał ktoś z was żarówki XENON FARENHEIT h7 super white ???Bo nie jestem zadowolony z koloru żółtego w tych co kupiłem;/ I mysle nad ta firma... Bo tych chinskich PLATIN juz nie kupie nigdy,drugie opakowanie po trzech miesiacach sie spalilo;/ Typ do mnie jeszcze w sklepie wystartował żebym sobie posprawdzał instalacje bo mi nastepnym razem nie wymieni na gwarancji tych zarowek;/ jeśli zakładałeś chińczyki i się "tylko" przepalały to się cisz..kuzyn założył i 3 dni później żarówka wybuchła w środku reflektora...efekt naprawa odbłyśnika, polerka klosza..raczej żarówką dopuszczoną do ruchu drogowego białego światła nie osiągniesz i zamiast wydawać kasę na co chwilę nowe żarówki załóż HID-y 5000K i będziesz miał białe światło to jest tańsze rozwiązanie
julo23 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 A czym się różnią xenony od HIDów ?
spin444 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Miałem z Philipsa pseudo xenon efekt ale zmieniłem na Osram Night breaker Plus o wiele lepsza widoczność. Liczy się też funkcjonalność nie tylko wygląd chyba że nie jeździsz po zmroku
Giede Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 hidy to są żarniki xenonowe z kołnieżem do montowania w zwykłych lampach. Po zamontowaniu możesz mieć problemy przy przeglądzie lub z policją gdy przy aucie po 2001 roku nie masz sprysków na reflektory no i samopoziomowania, ale tego drugiego policja raczej nie sprawdza. Więc każdy jeździ na własną odpowiedzialność.
tmaxx88 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Panowie gdybyście mieli wybierać pomiędzy wyglądem a funkcjonalnością to które najlepsze z tych osram- night breaker, blue intense czy blue hyper? do tego jakie postojowe? mogą być W5W COOL BLUE INTENSE?
bula87 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dzis zakupiłem tungsram blue vish... mialem ich w poprzednich zwyklych lampach na h4 i teraz na h7 kupilem.Wszystko pieknie tylko juz nie swieca na biało tylko na żółto.. ale trudnoo ---------- Post dopisany 13-01-2013 at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2013 at 12:37 ---------- A miał ktoś z was żarówki XENON FARENHEIT h7 super white ???Bo nie jestem zadowolony z koloru żółtego w tych co kupiłem;/ I mysle nad ta firma... Bo tych chinskich PLATIN juz nie kupie nigdy,drugie opakowanie po trzech miesiacach sie spalilo;/ Typ do mnie jeszcze w sklepie wystartował żebym sobie posprawdzał instalacje bo mi nastepnym razem nie wymieni na gwarancji tych zarowek;/ A czym się różnią xenony od HIDów ? kolega napisał żarówka XENON a nie żarnik..różnica moim zdaniem spora..
Rekomendowane odpowiedzi