kicek87 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 drodzy panowie i panie o ile takowe sa mam w audi trmpomat od kiedy posiadam auto nie reaguje na zadne wciskanie itp ,moje pytanie czy programami jak w tytule da sie wgl cos odczytac oba programy łacza sie z autem ale nie bardzo wiem o co kaman znalazłem takie cos; Wchodzimy w bloki i wybieramy blok nr 006 gdzie w trzeciej kolumnie sprawdzamy podłączenie tempomatu. Całkowicie wyłączony tempomat na max w prawo AUX kod 000000 Tempomat włączony klawisz przesuwny na pozycji środkowej EIN 000011 Klawisz przesuwny przesuwamy lekko w prawo 000010 Klawisz przesuwany na max w lewo AUFN 001011 Wciśnięty przycisk FIX 000111 Naciskamy pedał hamulca 010011 ale nie wiem co o tym myslec moze ktos cos doradzi
piotrek7543 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Też mam ten sam problem, wymieniłem sterownik który znajduje się w schowku,jednak to też nic nie dało,myślę że u mnie problem leży gdzieś w nieszczelnym układzie podciśnienia,warto sprawdzić czujniki pod pedałami.Na dniach będę wymieniał rozrząd więc może coś wyjdzie po drodze.
kicek87 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 jak cos zdziałasz to daj znac na forum auto ogolnie mam na sprzedanie ale tempomat mozna by bylo zrobic
Rekomendowane odpowiedzi