majkel1993 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam chcę założyć navigacje z Passata b5 coś takiego NAVIGACJA VW PASSAT B5 96-05 ORYGINALNA !!! (2915448402) - motoAllegro robił już to ktoś może? da radę to podłączyć jakoś pod ori nagłośnienie z audika? ---------- Post dopisany at 02:45 ---------- Poprzedni post napisany at 02:44 ---------- z góry dzięki za pomoc:decayed:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wymiary są podobne do tych z A4 ? sprawdź takie rzeczy przed zakupem + system mocujący ,czy taki sam jak w wypadku symphony ,czy też rns-d , dostępność nowych map , spolszczeń , podłączenie , adaptacje..... jest tego trochę
mariuszsmietana Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Obserwuj alletanio. W ostatnim czasie sporo licytacji konczy sie w przedziale 300 - 400 zl. Warto sledzic i dorwac ori
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie kusił bym się na rns-d.......miałem chwilkę.....radio gra słabiej od symphony , navi taka se.....wygląd powiedzmy ,że okej ...... odłożyłem kilka groszy i wrzuciłem rns-e....harczki zagrały zupełnie inaczej ....navi z nową mapą to w końcu coś co w każdym autku być powinno o wyglądzie nie wspomnę
majkel1993 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 znalazłem takie navi jak podałem w poście za 350zł z nowymi mapami i w PL języku ,o wymiary będę się dowiadywał:decayed:a co w byście polecili w niedużych pieniądzach?
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 szukaj rns-e z a6 c5 ---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- można czasem za dobre pieniądzory dostać
bin85 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Przecież ta navi nie będzie pasować bo front panel jest prostokątny, a w A4 jest w kształcie trapeza
mariuszsmietana Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Przecież ta navi nie będzie pasować bo front panel jest prostokątny, a w A4 jest w kształcie trapeza Wszystko da sie wyrezac. Odrobina zdolnosci, checi i duzo czasu
majkel1993 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Przecież ta navi nie będzie pasować bo front panel jest prostokątny, a w A4 jest w kształcie trapeza Wszystko da sie wyrezac. Odrobina zdolnosci, checi i duzo czasu no właśnie:decayed:
bin85 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 No da się, może i nawet podpasuje ramka pod nieoryginalne radia 2 din, i po drugie to musiałbyś dopytać sprzedawce czy jest to wersja DX czy nonDX
jarek_ns Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 To jest wersja nonDX bez polskich map. Nawie z VW DX ma na panelu napis MFD. Mam taka w swoim VW. Niema żadnego problemu żeby wgrać spolszczenie i polskie mapy. Z własnego doświadczenia mogę polecić wersje z literka D polskie napy czytają też wersje C, G. Co do montażu to wymiar navi pasuje idealnie pod klasyczne 2din. Tylko wersje pod polskie mapy ciężko jest zdobyć poniżej 600pln do tego dojdzie ci zmieniarka ramka pod 2din (w B5 hormonalnie droga), parę innych fantów jak adaptery i antena a kwota spokojnie urośnie do 1000pln. I tu pytanie czy warto ładować coś takiego do b5 z początku produkcji?
Tom A4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 jak 1000zł to lepiej dołożyć jakieś 400zł i mamy rns-e
jarek_ns Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak bym miał kombinować z rns-e to wole kupić stację multi i cieszyć się lepszym dźwiękiem, nawigacja i funkcjonalnością bo w standardzie będzie BT i możliwość oglądania video. Czego bez kolejnych kosztownych inwestycji nie masz w RNS-E. Dodatkowo kolejnym wielkim plusem RNS-E jest nawigacja bez polskiego lektora. Taki bajer za 1400pln.
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak bym miał kombinować z rns-e to wole kupić stację multi i cieszyć się lepszym dźwiękiem, nawigacja i funkcjonalnością bo w standardzie będzie BT i możliwość oglądania video. Czego bez kolejnych kosztownych inwestycji nie masz w RNS-E. Dodatkowo kolejnym wielkim plusem RNS-E jest nawigacja bez polskiego lektora. Taki bajer za 1400pln. jak pojeździsz chwilkę z navi (rns-e) to i tak komunikaty głosowe wyłączysz bo będą Ci zbędne.....info na fisie i na radiu jest wystarczające fakt vide otylko z kolejnymi gratami za kilka dobrych złotych ale bt to kwestia modułu i mikrofonu a na marginesie kilka komend czy to angielskim ,czy niemieckim to nie problem
jarek_ns Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Akurat z RNS-E miałem styczność i dalej mam bo często montuje i nie innej zalety widzę niż wygląd tego sprzętu. Co do BT to też nie jest tak różowo bo moduł z pełną funkcjonalnością + wiązka + mikrofon to około 350-400 pln czyli taniocha.
Rekomendowane odpowiedzi