pezex Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam. Borykam się z problemem drgania poduszki kierowcy w kierownicy na niskich obrotach. Czy da się ją jakoś dokręcić?
edekxp Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Poduszka przykręcona na dwie śrubki od strony manetek, trzeba obrócić kierownicę aby śruba znalazła się na dole potem obrót o 180stopni i drugą mamy na dole
pezex Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 śrubki to są jakieś zwykłe krzyżaki? czy imbus?
Dikson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kolego edekxp ale wytłumaczyłes koledze:D
pezex Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 jak się okazało po próbie dokręcenia śruby były dokręcone na maksa. Nie byłem w stanie dokręcić ich. Jest tam jeszcze jakiś element który mógł się poluzować?
edekxp Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jak się okazało po próbie dokręcenia śruby były dokręcone na maksa. Nie byłem w stanie dokręcić ich.Jest tam jeszcze jakiś element który mógł się poluzować? Chyba nie ma - nie pamiętam, odkręcałem kierę jak montowałem tempomat i raczej nic nie było Może masz za długie śruby,albo gwint w poduszce zardzewiały:decayed: Zdemontuj poduszkę i wtedy zobacz ile da się wkręcić śrubę
Rekomendowane odpowiedzi