Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana wtrysków - jakie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wiem jak z tym jest ale ile jest przeciw to tyle jest za :) ale spoko ja zostaje przy KME i wezmę barracudę :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
tak przeglądałem lpg forum na którym jestem zalogowany od roku czasu i znalazłem kilka wątków odnośnie Barracud i Regów itp ustawień, i tam z porównania barracuda lepsza od regów. Kompensacje to muszę robić tak czy tak bo mam teraz i jest ok na valdkach. A masz jakieś tego zdjęcie tych adapterów czy coś bo nie bardzo wiem jak to wygląda ?

A co do wyboru to najwyżej wytestuje te barracudy rok temu kupowałem reduktor i każdy kup acr01 bo starczy a potem były wątki że spadki i nawet ci sami pisali że za mały.. wiec zainwestowałem w KME Gold i jestem mega zadowolony trzyma ciśnienie aż miło i nie ma spadków także wole dołożyć ale i tak jestem ostrożny ;D

ja mam regi i odkładam kaskę na barracudę:naughty:

regi na zimnym potrafią przylac gazem

Opublikowano

Hana też potrafi przylewać , dlatego pozostaje korekta po temp + ew. podgrzewanie wtryskiwaczy.

Opublikowano

Hana też potrafi przylewać , dlatego pozostaje korekta po temp + ew. podgrzewanie wtryskiwaczy.

mówisz o korekcie po temp na hanie tak? podobno nie daję zbyt wiele nawet pod techem, taką partie wtrysków wypuścili wadliwych z tego co czytałem na lpg-forum

Opublikowano
  • Autor

Ale barracuda jak najbardziej ok ?

Opublikowano

mówisz o korekcie po temp na hanie tak? podobno nie daję zbyt wiele nawet pod techem, taką partie wtrysków wypuścili wadliwych z tego co czytałem na lpg-forum

Korekta po temp. daje radę , gdyby nie ona to też by mi szarpało, jak w większości silników VAG

Opublikowano

ja proponuje staga :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ale sterownika nikt zmieniał nie będzie.

---------- Post dopisany 09-03-2013 at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany 23-02-2013 at 09:14 ----------

Panowie trochę sie opóźniło ale niedługo będą barracudy pod maską :D

Opublikowano
Ale sterownika nikt zmieniał nie będzie.

---------- Post dopisany 09-03-2013 at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany 23-02-2013 at 09:14 ----------

Panowie trochę sie opóźniło ale niedługo będą barracudy pod maską :D

u mnie jeżdża od tygodnia:kox:

Opublikowano

Polecam hany zdają egzamin.

Opublikowano

nie polecam hany w zadnym wypadku sa bardzo wrazliwe na zminany jakosci gazu i ogolnie do 15 tys ok o potem problemy

Opublikowano
  • Autor

czyli zostaja baraki :-) ponoć mają wyjść jakieś nowe wtryski "napoleon " od firmy alex. wydajność zwiększoną mają mieć.

Opublikowano
czyli zostaja baraki :-) ponoć mają wyjść jakieś nowe wtryski "napoleon " od firmy alex. wydajność zwiększoną mają mieć.

słyszałem o Napoleonach ale nigdzie nie można o nich poczytać chociaz dostały nagrode na gas show

Opublikowano
nie polecam hany w zadnym wypadku sa bardzo wrazliwe na zminany jakosci gazu i ogolnie do 15 tys ok o potem problemy

dotyczy wszystkich czy jakieś konkretne modele ?

Opublikowano

jak założyłem barracudy, auto stoi ja odśnieżam i skrobie szyby, ruszam auto się przełącza na gaz nic nie przerywa nie dławi nie szarpie, a na regach potrafisł zgasnąć jak w ten sposób robiłem, jedna listwa poprostu lała gazem

Opublikowano
  • Autor

Hana słabła w modelu h2001 bo ma przejściówki valteka i tam coś się dzieje :kwasny: A co Napoleonów to daj na lpg-forum.pl i tam masz gdzieś ich opis i specyfikacje w dziale wtryskiwacze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakie koszta tych wtryskow?

Opublikowano
Hana słabła w modelu h2001 bo ma przejściówki valteka i tam coś się dzieje :kwasny: A co Napoleonów to daj na lpg-forum.pl i tam masz gdzieś ich opis i specyfikacje w dziale wtryskiwacze.

napoleony nie są dostępne jeszcze w sprzedaży

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

bierz barracudy ja już kupiłem i na dniach będzie montaż.

---------- Post dopisany 20-04-2013 at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2013 at 12:29 ----------

baraki puścić na dyszy 2.0 ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zamieniłem czerwone Valteki na RegFasty OMVL bo po prostu listwa była plug&play i za śmieszne pieniądze i jestem bardzo zadowolony ale to dopiero ze 2000km więc jeszcze muszę potestować. Głośnawe są ale dają radę.