Hoshi Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Panowie, przymierzam się do A4. Gdzie zrobię porządnie pełny przegląd przed zakupem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 W dniu 8.03.2021 o 12:46, weronika.s napisał: A macie może kogoś do polecenia, kto doposaży samochód? brakuję mi czujników parkowania (tył) tempomatu A4 B9 2017 Jerzy Miko WWW.FACEBOOK.COM Jerzy Miko jest na Facebooku. Dołącz do Facebooka, aby nawiązać kontakt z Jerzym Miką oraz innymi osobami, które możesz znać. Facebook umożliwia udostępnianie zawartości i pomaga bardziej... Jerzy Miko tel. 503950694. Zakładał mi czujniki przód, tył, kamerkę cofania. Wszystko super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 19 godzin temu, Rafal napisał: Jerzy Miko WWW.FACEBOOK.COM Jerzy Miko jest na Facebooku. Dołącz do Facebooka, aby nawiązać kontakt z Jerzym Miką oraz innymi osobami, które możesz znać. Facebook umożliwia udostępnianie zawartości i pomaga bardziej... Jerzy Miko tel. 503950694. Zakładał mi czujniki przód, tył, kamerkę cofania. Wszystko super. Też polecam Jurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidinho8 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Odświeżę temat bo dawno nic nie było - sensowny warsztat Wrocław i okolice, najlepiej południe, okolice Jagodna. Słyszałem że C-Tronic na Żernikach jest dobry. Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi