Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 lapek ma dobre parametry,i7 2670QM,6MB RAM,net też ,mimo to filmiki na yt w 720p długo sie ładują,o 1080p juz nawet nie wspominam:kwasny:, myślałem że to wina routera,czy cos takiego,ale dzisiaj kupiłem lapka synowi,ma gorsze parametry,a filmiki ładuja się w moment,a połączony z tym samym routerem,ma ktos jakiś pomysł?
jakubekk Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 spróbuj zainstalować najnowszego flasha
Dev Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 YT juz dawno zablokował buforowanie, pojecia nie mam dlaczego
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 spróbuj zainstalować najnowszego flasha zainstalowałem,chyba pomogło,zobacze jak bedzie poźniej,bo czasami ładowały się szybko.
Tomeks Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 chrome,na firefoxie jest tak samo,albo nawet gorzej
talib1990 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 a systemy operacyjne ? wszystko to samo... ? ja zauważyłem podobny problem... dziewczyna kupiła sobie ultrabooka parametry średnie.. a lepiej chodzi YT itp wszystko się wyrównało po automatycznych aktualizacjach Win7... po pierwszym włączeniu chodziło wszystko miodzio... buforowanie było ekspresowe w 1080p ( internet UPC 10 mb/s )
miro_x Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 może już nieaktualne ale napisze co u mnie było . Zainstalował się podwójnie plugin flash i jeden starszy trzeba było ręcznie wyłączyć. W operze wpisujemy opera:plugins zaznaczamy szczegóły i wyłączamy starszą wtyczkę jeśli jest podobnie w innych przeglądarkach. Szukamy wtyczek i wyłączamy jedną flash starszą. U mnie po tej operacji zaczął normalnie YT działać. A wcześniej cięło i nie chciało buforować.
Rekomendowane odpowiedzi