darkb Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 jak w temacie. czy istnieje możliwość odczytania VAG-iem numeru VIN auta w audi a4 B5 po lifcie 1999r. chciałbym sprawdzić numer vin wg komputera czy jest taki sam jak numer vin wybity na nadwoziu, bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję.
Gość cwiara Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 w ecu silnika, liczniku, abs, i innych modulach masz zapisany vin.
darkb Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 ok a jak tam wejść w te moduły aby odczytać numer VIN
Gość cwiara Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wystarczy ze sie polaczysz z danym sterownikiem i na pierwszej stronie po polaczeniu w info bedzie vin auta. Sent from my iPhone using Tapatalk
pakotomasz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Możesz też zrobić zwykły auto-scan i w niektórych modułach pojawi ci się nr VIN
darkb Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 ok sprawdziłem wszystkie moduły i w żadnym oprócz jednego nie pokazało mi nr VIN. kiedy wziąłem test zegarów i kliknąłem dwukrotnie na informację o zegarach wyskoczyło mi w pasku extra coś takiego : Ident. Nr. Wegfahrs : AUZ........ i dalej różne cyfry i literki co to oznacza ????? napewno nie jest to mój numer VIN więć co to za numer
Gość cwiara Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Immo-ID Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi