deny_yn Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam wszystkich w końcu trzeba pokazać swój samochód Może zacznę od tego czym się kulałem od czasu gdy mam prawko; Opel Corsa 1.4 16v Audi A3 1.6 No i upragniona Audi A4 1.8 T zakupiona na początku listopada 2012. Samochód sprowadzony z niemiec w październiku 2012, jestem 3-cim właścicielem. Przebieg 228 tys. Rok produkcji 1997 Silnik 1.8 Turbo Kolor granatowy metalic Typ nadwozia sedan Wyposażenie: -ABS -wspomaganie -4x poducha -el.szyby przód -el.lusterka -klimatronic Zdjęcia mam tylko z ogłoszenia ale niebawem zrobę jakieś porządne foteczki Modyfikacje jakie planuję: -felgi 18" -gwint -kiera trójramienna -lampy przód od s4 -skórzane stołki -wydech -dolot -wirus -IC -konsola 2din -gałka polift -podświetlane nawiewy -przyciemnienie szyb -i pewnie coś pominąłem Zrobione/ kupione: -wachacz przód wymieniony -tarcze przód wymienione -klocki przód wymienione -klocki tył wymienione -mieszek ob biegów wymienione -wydech polerka zrobione -lusterko prawe duże kupione -rozrząd czeka na wymiane -ręczny i popielniczka tył w carbon zrobione -oświetlenie zegarów zrobione To by było chyba na tyle, będe starał się na bieżąco odświeżać temat Pozdrawiam wszystkich miłośników OOOO
deny_yn Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie ciu..aj to co z tym zrobić ??
Radoskur Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 1 sie nie wyswietla powodzenia w modach
kamilus Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 fajny silniczek ^^ plany tez dobre ps. widze, ze Corse miales.. siedziales moze na OCFC ?
deny_yn Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 A reszta sie wyświetla tak? bo jak ja otwieram linki to wszystko Ok. Dzienaa ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- fajny silniczek ^^ plany tez dobre ps. widze, ze Corse miales.. siedziales moze na OCFC ? A no miałem corse to była rakieta licznik zamykała . Na OCFC byłem na forum na kilku spocikach też sie było
kamilus Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 no tez siedzialem ;d Duzy sentyment do tego autka mialem bo to jednak bylo auto po dziadku az czasem boli mnie, ze ja sprzedalem
deny_yn Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jakby tak miały lepszą blache to byłaby bajera. Mi było tak ciężko się z nią rozstać ale trzeba było kiedyś, na szczęście kupił ją mój kolega więc wiem, że o nią dba hehe
Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 wrzuć zdjęcia albo wątek leci do kosza
deny_yn Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Graty wreszcie kupione więc jutro działamy
linqo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 o widzę że kolejna bliźniaczka tylko ja bez T ) powodzonka w modzeniu i bezawaryjności!!
deny_yn Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 W takim stanie moją isie zastałem rano ale na szczeście dzisiaj ma być gotowa po rozebraniu okazało sie,że rozrząd był w krytycznym stanie. Dobrze, że zdążyłem z wymianą uff kiedyś w corsie przy 180km/h mi urwało pasek tam był wtedy młyn w silniku i koszta naprawy nie małe
Meecowhy Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 dobrze, że właściciel posiada "inteligencje motoryzacyjną" bo szkoda by było jakby poszedł paseczek ... Pozdrawiam
deny_yn Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 Taki mam plan, że najpierw muszę porobić sprawy techniczne i mechaniczne bo musi być igiełka pod tym względem a później można modzić ---------- Post dopisany 16-02-2013 at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany 02-02-2013 at 14:16 ---------- Aktualne foteczki Mam dzisiaj dużo wolnego to postanowiłem sobie okleić parę rzeczy. Myślałem, że z rozebraniem konsoli będzie więcej kombinowania ale pikuś Takie drobiazgi ale cieszą
WhyMe? Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Fajne zdjęcie Znowu Ty hehe No co? Troluje cię na 2 forach
deny_yn Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 prześladujesz mnie masz jakieś graty do auta ?
WhyMe? Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 prześladujesz mnie masz jakieś graty do auta ? Coś tam leży Pisz pw.
Rekomendowane odpowiedzi