Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja ogolnie chetnie kupie audi a4 bo moja sprzedalem w poniedzialek... ;( rafal dasz rade :good: tyklo wiesz... mozesz nam pokazac jak swieci :P tylko zeby nas tu nie oslepilo[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 00:12 _________________________________________________a jak narazie smigam corsa 2 1.2 ze wspomaganiem :evil: pali jak smok a jedzie jakby nie chcial...[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 00:14 _________________________________________________oczywiscie nie moja :>

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja sprzedałem dziś A4. bolało jak odjeżdżała czas na coś nowszego, ewentualnie szybszego :)

Wiem wiem że na subaru :tongue4: kumpel mi mówił że naśmiewałeś się na forum subaru z A4ek :bicz3: :punish: No może naśmiewałeś to za duże słowo :naughty: To co teraz STI czy WRX? :gwizdanie:

nie naśmiewałem się :) po prostu to zupełnie inne auta, A4 jest wygodne i komfortowe ale jest autem, jakich na ulicach jest mnóstwo, Impreza GT ma charakter... właśnie GT chodzi mi po głowie, ale mam też ładne B5 na oku w PL a znajomy znalazł mi B6 w DE za śmieszne pieniądze ale nie chcę zapeszać i nic więcej nie powiem :P

Opublikowano

a jak narazie smigam corsa 2 1.2 ze wspomaganiem pali jak smok a jedzie jakby nie chcial...

Ja miałem taką Corsę B kiedyś tylko 1,4 i latała całkiem spoko :good: 160 bez problemu szła :> A po mieście była dużo sprytniejsza i startowała lepiej niż AFNik :decayed: Ale tylko od 0-60km/h :naughty:

Zaraz może fotkę wrzucę z jedną lampą podłączoną do xenonka :kox: Ale fotka nie oddaje tego tak jak na żywo :decayed: Normalnie zakochałem się w tym xenonie :kox: Mam nadzieję że sokolnh uzna mi reklamację ;( W sumie pierwszy raz to odpalałem dzisiaj :decayed: Gwarancja rozruchowa się należy :decayed:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 00:19 _________________________________________________

nie naśmiewałem się :) po prostu to zupełnie inne auta, A4 jest wygodne i komfortowe ale jest autem, jakich na ulicach jest mnóstwo, Impreza GT ma charakter... właśnie GT chodzi mi po głowie, ale mam też ładne B5 na oku w PL a znajomy znalazł mi B6 w DE za śmieszne pieniądze ale nie chcę zapeszać i nic więcej nie powiem :P

No ja mam kumpla na forum subarki :wink4: I pytał się mnie ostatnio czy "pet3r należy do naszego forum" :naughty: A że on często się ze mną przekomarza w sprawach autek to i docinał że zmieniasz Audi na lepsze bla bla bla subaru :naughty: I że coś tam, ogólnie to sobie dodał większość :wink4:

Opublikowano

czy lepsze - nie wiem, bo nawet nigdy nie jeździłem... podobno trwalsze silniki, lepsze zawiasy i bezpieczniejsze przy dzwonie. podobno też dużo palą ;)

plany planami a jutro normalny dzień - czyli praca od rana. dobrych snów wszystkim :)

Opublikowano

hmm, od subaru wole S4 lub RS4 w B5 :) pali pewnie tyle samo :wink4:

Opublikowano

heheh widze ze dziś był dzien sprzedażowy Swoich Audic bo Ja tez to uczyniłem ;(

Opublikowano

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :beksa: :bicz3: :bicz::bicz2::foch::rant: :doh1: :fool::zemdlal::baseball::takiego::punish:

nasze forum sie rozpada :( a moze wrecz przeciwnie?? :mysli: beda lepsze, nowsze i w ogole :kox: to jak bedzie???

cuber co kupujesz????

Opublikowano

cuber co kupujesz????

szukam B7 czarnego Avanta ale tylko i wyłacznie w S-line :evil:

Opublikowano

a wiec sie rozwija :kox:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 01:21 _________________________________________________kierowca calibry

jedzie taki przez miasto

czerwony

spojler 3 metry wysoki i 6 szeroki

dokładki na zderzakach to to jego własny projekt narysowany chyba na paincie

żarówki w lampach pomalowane niebieskim markerem co daje efekt "xenonow"

alufelgi od rometa rocznik 1923 tylko odswierzone chromem w sprayu

zimny łokieć (kierowca prawie wylatuje przez okno bo jednocześnie przechyla sie na lewa stronę zęby dosięgnąć)

mydełko FA ( oczywiście calibra jest bez wspomagania)

i najlepsze - muza - otwarte okna oraz szyberdach dorabiany przez sąsiada murarza,

sprzęt grający - to 2 tuby z głośnikami 5.5cm podłączone do prostownika a ten do radia na kasety do którego jest włożona kaseta z kablem (kupiona na allegro za 2.99 - no bo to przecież jeszcze nie 3 złote) kabel podłączony do mp3 64MB na której leci zmiksowane discopolo

:>[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 01:33 _________________________________________________jezu !! zostalem sam... :(

Opublikowano

Takie calibry są fajne - poprawiają humorek ; P

Opublikowano
:siema: Ja właśnie miałem siedzieć nad jeziorkiem i popijać piwko :foch: A tu nici z wypadu... ale co się odwlecze to nie uciecze :tongue4:
Opublikowano

O juz jest jutro.. :decayed:

Opublikowano

O juz jest jutro.. :decayed:

Nieee już jest dziś :tongue4: a skończyło się wczoraj :tongue4: O której te fotki zapoda Sławek :kox: I co będzie ciekawego? A poza tym OMG dobrze się bawił na tej sesji? :polew: A i czy jakieś modelki były :naughty:

Opublikowano

witam

czemu juz spicie? w Hiszpanii sie dopiero zycie zaczyna hehe...

od wczoraj mam gosci z Polski, wlasnie wrocilismy z plazy....

mega ciepla nocka, zimne piwko i wogole normalnie jest gites :evil:

Opublikowano

osetti u nas jest tak samo.. Zycie kwitnie po 24 :naughty:

U nas zapewne jest tak samo parno jak i u was.. :cool1:

Opublikowano

Powitać koleżankę :hi: A to ładnie tak przyjmować gości z Polski i siedzieć przy komputerku? :tongue4: Niewychowana jesteś :nose: A my tu wcale nie śpimy tylko czekamy na nowe fotki furki Sławka :kox:

Opublikowano

Przeciez poszla.. :naughty:

Opublikowano

Przeciez poszla.. :naughty:

Ale wróci :naughty::tongue4: Bo ona bez NAS i bez tego forum żyć nie może :cool1:

Opublikowano

Siema.

Ja właśnie wróciłem z kontrolnego wypadu na Festival Beach Party. Hehe