Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fetysze sie znalezli.. :polew:

Kagance by zakladali.. :kox:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ykk , wiesz, trzeba rozgrzewac towarzystwo :decayed:

Opublikowano

Co by nie pozasypiali.. :naughty:

Opublikowano

dobra dość tych świństw, bo ykk się rozmarzył :tongue4:

Opublikowano

a co u was?? cos ciekawego sie dzis wydarzylo??????????????

Opublikowano

U mnie w sumie nic :mysli: Audiczkę umyłem :naughty:

Opublikowano

U mnie tylko deszcz padal.. :mysli:

Opublikowano

No u mnie też deszcz padał, ale trafiło mi się darmowe mycie KÄRCHERem :rolleyes: więc skorzystałem... Panowie czym najlepiej czyścić czarne dokładki zderzaków? :gwizdanie: Albo czym to pomalować nie farbą, tylko jakiego specyfiku użyć żeby nie było odbarwień i żeby było czarne i żeby nie złaziło :decayed:

Opublikowano

możesz takim sprayem ... działa sam sprawdzałem... tylko musi być dobry... albo mam również pastę na orlenie kiedyś kupiłem taka niebieska i tez działa... nawet sie nie zmywa tak szybko... a jeśli chodzi o spray to najlepiej przed myciem popryskać i później umyć :] efekcik jest :P

Opublikowano

Trzymta sie :hi:

Opublikowano

cerB ale jaki spray? nazwa? Ja mam jakiś spray do zderzaków, ale po myciu lub po deszczu już go nie ma :( I jest matowy brzydki kolor dokładki, ktoś ją wcześniej pomalował jakimś gównem teraz mi to zaczęło złazić, właśnie po tym dzisiejszym myciu pod ciśnieniem :decayed: Pewnie jakimś gównem to pomazał poprzedni właściciel ludzie to są tępi :decayed:

Opublikowano

wlasnie niestety tez nie pamieta... ale chyba bylo takie nie za duze albo wlasnie duze... zolto fioletowe chyba ale nie paeitam... dwuch uzywalem i jedewn nie dzialal... ale powiem ze po spryskaniu calego auto... dokladki, progi, atrapa, ktarki w zderzaku, lusterka, przedzialki szyb, opony,klamki

to ledwo stylko mi na 2 razy :wink4: tez to na stacji kiedys kupielm... napewno na orlenie bo nigdzie indziej nie tankuje z reguly :cool1:

Opublikowano

Wskoczę jutro na Łorlen zobaczę co tam mają :decayed: Może faktycznie coś dobrego... Ale czym to zedrzeć cholerstwo... skoro zaczęło złazić to zejdzie dalej... :wallbash:

Opublikowano

właśnie niestety tez nie pamiętam... ale chyba było takie nie za duże albo właśnie duże... żółto fioletowe chyba ale nie pamiętam... dwóch używałem i jeden nie działał... ale powiem ze po spryskaniu całego auto... dokładki, progi, atrapa, kratki w zderzaku, lusterka, przedziałki szyb, opony,klamki

to ledwo tylko mi na 2 razy :wink4: tez to na stacji kiedyś kupiłem... na pewno na orlenie bo nigdzie indziej nie tankuje z reguły :cool1:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 01:09 _________________________________________________karszer na maxa albo szlifiera :polew::evil:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 01:10 _________________________________________________a atk na serio to nie mam pojecia... moze dobrze szmata ... nie wiem naprawde[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 01:11 _________________________________________________narazicho wszystkim :hi:

Opublikowano

A ja jak zwykle w robocie.CerB sprzedałeś już swoją niunię no i czy masz nową na oku?

Opublikowano

A ja jak zwykle w robocie.CerB sprzedałeś już swoją niunię no i czy masz nową na oku?

zacznę wcześniej bo mnie muli i spać idę... mirek - sprzedałem swoja... ale ciężko mam coś wybrać :kwasny: bylem jedna oglądać audi a4 1998rok ale masakra - opisałem ja w "zakupie kontrolowanym" . następnie miałem wczoraj jechać po inna 1998 rok ale okazało sie ze nie miała elektrycznej regulacji świateł... co dla mnie jest ważne :evil: a gościu był trochę nie miły...

ok milej nocki wszystkim :]

Opublikowano
:drunk:
Opublikowano

dobranoc :)

Noc to sie dopiero zaczyna :przebiegly:

:decayed:

Opublikowano

dobranoc :)

Noc to sie dopiero zaczyna :przebiegly:

:decayed:

dziś w nocy się śpi. jutro można nie spać :P