Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Ty się dobrze dzisiaj czujesz? może zmierz sobie temperaturę normalnie szok
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Ty się dobrze dzisiaj czujesz? może zmierz sobie temperaturę normalnie szok klawo się czuję klawo Normalnie jak nigdy dotąd... po takich propozycjach
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 a Kicię chyba ktoś wywołał do tablicy idę spać, nie będę Ci już humoru poprawiać Rafałku
kiciafirerek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 a Kicię chyba ktoś wywołał do tablicy idę spać, nie będę Ci już humoru poprawiać Rafałku jeszcze nie ale ktos mnie ciagnie do spania i chyba znowu dam sie namowic branoc bzzzzzzz
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Kiciu Kiciu zaczekaj, mam dla Ciebie fotki, a to może jutro podeślę ok? skoro Ci się tak spieszy :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 idę spać, nie będę Ci już humoru poprawiać Rafałku Szkoda... Ale branoc Osa branoc I kicia też branoc I ja idę spać [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 00:48_________________________________________________ Kiciu Kiciu zaczekaj, mam dla Ciebie fotki, Jakie fotki? A dla mnie? :>
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Rafałku śpij spokojnie, i nie fantazjuj za dużo, co byś rano się nie obudził na sztywnym prześcieradle
kiciafirerek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Kiciu Kiciu zaczekaj, mam dla Ciebie fotki, a to może jutro podeślę ok? skoro Ci się tak spieszy :gwizdanie: to Ja poszczekam chwilke [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 00:50_________________________________________________ idę spać, nie będę Ci już humoru poprawiać Rafałku Szkoda... Ale branoc Osa branoc I kicia też branoc I ja idę spać [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 00:48_________________________________________________ Kiciu Kiciu zaczekaj, mam dla Ciebie fotki, Jakie fotki? A dla mnie? :> dobranoc to tylko zdjecia gorącego pisaku z dzisiaj mam nadzieje
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ups, nie zrzuciłam z aparatu dobra podeślę Ci jutro idź spokojnie spać
kiciafirerek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ups, nie zrzuciłam z aparatu dobra podeślę Ci jutro idź spokojnie spać spokojnie ?? az tak zle mi rzyczysz ?? ok
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Rafałku śpij spokojnie, i nie fantazjuj za dużo, co byś rano się nie obudził na sztywnym prześcieradle Nie no spokojnie Osa wszystko pod kontrolą [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 00:54_________________________________________________ to tylko zdjecia gorącego pisaku z dzisiaj mam nadzieje gorącego pisaku?
kiciafirerek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Rafałku śpij spokojnie, i nie fantazjuj za dużo, co byś rano się nie obudził na sztywnym prześcieradle Nie no spokojnie Osa wszystko pod kontrolą [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 00:54_________________________________________________ to tylko zdjecia gorącego pisaku z dzisiaj mam nadzieje gorącego pisaku? goracego hiszpanskiego piaseczku ahhhh dobranoc milego bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz chrapania branoc branoc kochani
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Kiciu tak! na fotkach jest to co obiecałam, piękne morze i piasek :> spijcie kto jak chce: spokojnie albo niespokojnie ja idę do łóżeczka buziaki :*
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 goracego hiszpanskiego piaseczku A na tym piasku coś/ktoś będzie? Trzymaj się kicia [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 01:01_________________________________________________ spijcie kto jak chce: spokojnie albo niespokojnie Ja wybieram opcję spokojnie Asiu
kiciafirerek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Kiciu tak! na fotkach jest to co obiecałam, piękne morze i piasek :> spijcie kto jak chce: spokojnie albo niespokojnie ja idę do łóżeczka buziaki :* jak podgrzewa tutaj atmosfere przed snem niedobra Oska idzie do lozeczka zamiast spac :gwizdanie: a ja spac ide bzzz bzz bzzz
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ale ten czas zapier***la - jeszcze "tylko" 77 dni ;( dobranoc Miśki
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ale ten czas zapier***la - jeszcze "tylko" 77 dni ;( O masz faktycznie jeszcze tylko 77 dni i się zobaczymy
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ale ten czas zapier***la - jeszcze "tylko" 77 dni ;( O masz faktycznie jeszcze tylko 77 dni i się zobaczymy muszę zdecydowanie szybko opuścić to miejsce (tzn forum) dobranoc, znikam :*
rafalekx Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 muszę zdecydowanie szybko opuścić to miejsce (tzn forum) dobranoc, znikam :* hehe Tylko nie mów, że z mojego powodu. wszystkim też idę
kiciafirerek Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 witam [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 23:17_________________________________________________nikogo no to dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi