kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Ja tam wole w byc jezdzic czy takie tam niz :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Październik 2008, 23:46_________________________________________________ a Wy tylko o jednym! oj pozno jest a Ja spytalem niewinnie nie majac nic złego na mysli....
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 może zmiana tematu? :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 może zmiana tematu? :gwizdanie: tak dobry pomysl zmienmy temat na jakis bardziej odpowiadajacy porze o ktorej sie tutaj spotykamy :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 może zmiana tematu? :gwizdanie: tak dobry pomysl zmienmy temat na jakis bardziej odpowiadajacy porze o ktorej sie tutaj spotykamy :gwizdanie: duchy?
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 może zmiana tematu? :gwizdanie: tak dobry pomysl zmienmy temat na jakis bardziej odpowiadajacy porze o ktorej sie tutaj spotykamy :gwizdanie: duchy? duchy przez duchy moze czlowieka strach przeleciec.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Kicia proszę cytuj poprawnie cos spindolilem ?? Ja jestem nowy amator i nie wiem co i jak sie robi ucze sie dopiero :notworthy: :notworthy: co poprawic ??[br]Dopisany: 07 Październik 2008, 23:54_________________________________________________ znów temat zbacza lepiej zeby zboczal niz zbaczał.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia sugerujesz ze mnie zaraz dziewczyna bedzie wolac do spania ??
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a nie mówiłam?
Rekomendowane odpowiedzi