Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tam wole w :audi: byc jezdzic czy takie tam niz :audi: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Październik 2008, 23:46_________________________________________________

a Wy tylko o jednym!

oj pozno jest a Ja spytalem niewinnie nie majac nic złego na mysli.... :decayed:

Opublikowano

może zmiana tematu? :gwizdanie:

tak dobry pomysl zmienmy temat na jakis bardziej odpowiadajacy porze o ktorej sie tutaj spotykamy :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

tak dobry pomysl zmienmy temat na jakis bardziej odpowiadajacy porze o ktorej sie tutaj spotykamy :naughty: :gwizdanie:

duchy? :naughty:

Opublikowano

duchy? :naughty:

duchy :) przez duchy moze czlowieka strach przeleciec.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Kicia proszę cytuj poprawnie :angry:

cos spindolilem ??:( Ja jestem nowy amator i nie wiem co i jak sie robi ucze sie dopiero :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: co poprawic ??[br]Dopisany: 07 Październik 2008, 23:54_________________________________________________

znów temat zbacza :no:

lepiej zeby zboczal niz zbaczał.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia :naughty:

Opublikowano

uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia :naughty:

sugerujesz ze mnie zaraz dziewczyna bedzie wolac do spania ?? :mysli:

Opublikowano

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :dziura::sarcastic:

:siema:

Opublikowano

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :dziura::sarcastic:

:siema:

a nie mówiłam? :polew: