kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no no no witam a kolega to z jakiejs czarnej dziury tu do nas wyskoczyl :polew:
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a nie mówiłam? a juz sie balem ze kogo innego masz na mysli
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 a nie mówiłam? a to na powitanie
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 a nie mówiłam? a to na powitanie tylko nie za mocno bo bedzie nas straszyl w sumie to juz nas straszy hehehe a Ja nie dostałem batow
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 a to na powitanie Osa o tak o przy wszystkich? Myślałem że powstrzymasz się aż inni pójdą P.S. Osa dzisiaj straciła dla mnie głowę
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Rafał zasłużył, bo obiecał mi coś pomóc zrobić i się nie doczekalam więc go teraz będę lać :bicz3:
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Rafał zasłużył, bo obiecał mi coś pomóc zrobić i się nie doczekalam więc go teraz będę lać hmmm Osa... jakieś nieporozumienie.
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Rafał zasłużył, bo obiecał mi coś pomóc zrobić i się nie doczekalam więc go teraz będę lać hmmm Osa... jakieś nieporozumienie. kiepska wymówka, ale ok, rozmówimy sie jutro, z samego rana jestem w tym Radzyniu
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Rafał zasłużył, bo obiecał mi coś pomóc zrobić i się nie doczekalam więc go teraz będę lać hmmm Osa... jakieś nieporozumienie. kiepska wymówka, ale ok, rozmówimy sie jutro, z samego rana jestem w tym Radzyniu szybko te 74dni miną....jak jeden dzien ojejku to Ja musze sie wziasc za ksiazki bo mnie tez lanie bedzie czekalo jak nie pomoge ;(
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Kiciu masz rację, Ty się lepiej dokształcaj z medycyny
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 kiepska wymówka, ale ok, rozmówimy sie jutro, z samego rana jestem w tym Radzyniu A nie ma problemu, tylko mnie tam nie ma teraz Osa mam zacytować Twoje dzisiejsze słowa? :gwizdanie: Ale wiesz co Osa, Twoje słowa potwierdziło kilka innych koleżanek, czyli że faktycznie niczego sobie to wyszło, cytuję: "gdybym (...) to bym (...)"
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 kiepska wymówka, ale ok, rozmówimy sie jutro, z samego rana jestem w tym Radzyniu A nie ma problemu, tylko mnie tam nie ma teraz Osa mam zacytować Twoje dzisiejsze słowa? :gwizdanie: Ale wiesz co Osa, Twoje słowa potwierdziło kilka innych koleżanek, czyli że faktycznie niczego sobie to wyszło, cytuję: "gdybym (...) to bym (...) wskoczyła" Rafałku Rafałku
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Rafałku Rafałku Co? nic chyba ide spać :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 kiepska wymówka, ale ok, rozmówimy sie jutro, z samego rana jestem w tym Radzyniu A nie ma problemu, tylko mnie tam nie ma teraz Osa mam zacytować Twoje dzisiejsze słowa? :gwizdanie: Ale wiesz co Osa, Twoje słowa potwierdziło kilka innych koleżanek, czyli że faktycznie niczego sobie to wyszło, cytuję: "gdybym (...) to bym (...) wskoczyła" czegos tu nie rozumiem :mysli: :polew:
Gość osetti Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 późno jest i Rafał już bredzi :>
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 czegos tu nie rozumiem Może to lepiej chyba ide spać :gwizdanie: już? [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 00:28_________________________________________________ późno jest i Rafał już bredzi :> nie wydaje mi się
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 czegos tu nie rozumiem Może to lepiej chyba ide spać :gwizdanie: już? [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 00:28_________________________________________________ późno jest i Rafał już bredzi :> nie wydaje mi się chyba jestem za mlody jeszcze na "te" sprawy i to Ja pojde spac
rafalekx Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 chyba jestem za mlody jeszcze na "te" sprawy i to Ja pojde spac Jakie "te" sprawy? O czym Ty piszesz... Chodziło o to że: Gdyby Osa była w Polsce to by wskoczyła do mnie na piwko No jak można tego nie zrozumieć
Rekomendowane odpowiedzi