Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Asiu z okazji urodzinek!!!

:kox::drunk::kox::drunk::kox:

A przede wszystkim zdrowego i pięknego bobaska :)

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mjuzik to gra zawsze, jak coś przy niej robię - dzisiaj sobie latałem ze szczoteczką i gąbką - skórę szorowałem - kurde...jest różnica;D Zamek do maski mi tata robi, lampy założone na stałe - poniedziałek/wtorek - przegląd;]

Opublikowano

oj dziękuję bardzo :decayed: :decayed: :decayed:

kurde ale musiałeś mi przypominać, że mi ćwierć wieku strzeliło? :wallbash:

dzięki :notworthy:

Opublikowano

ja również się dołączam do życzeń, a co do tego cwierci"a" wieku to nie martw się - masz jeszcze 4 takie :good: ja spadam pozdrówa for all

Opublikowano

kurde ale musiałeś mi przypominać, że mi ćwierć wieku strzeliło? :wallbash:

nooo niee z kobietami tak zawsze :decayed: dopiero ćwierć :)[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 00:05_________________________________________________Ja też już chyba uciekam :) tak więc kolorowych życzę i BRANOC :hi:

Opublikowano

jest dobrze, nie ma co narzekać :decayed:

masz rację....

Opublikowano

o to już :) wszystkiego naj naj zdrowia zdrowia zdrowia kochajacego meza dzidziusia zdrowiutkiego humoru braku depresji pogodnych chwil i wszystkiego najleprzego :drinks::kwiatek::pociesz::drunk:

Opublikowano

dziewczyno - co to jest 25? moja siostra ma tyle i jak narazie ani myśli o zamążpójściu;p Ty się ciesz, że dopiero 25;p

Opublikowano

dzięki chłopaki, zapraszam wszystkich na browara :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jest dobrze, nie ma co narzekać :decayed:

masz rację....

jak Ja bym sie cieszył z cwiartki a Ty narzekasz :wink4: kolezanka w moim wieku ma jakos zawsze 24 lata jak sie ktos pyta tylko nie wiem jak ona to robi :mysli::polew::wink4:

Opublikowano

no i oczywiście dołączam się do życzeń :) Niech nam rosną nowi klubowicze i niech ich mamy będą konsekwentne w ich wychowywaniu;) W końcu dziecko jest najpiękniejszą rzeczą, jaka może się przytrafić w małżeństwie;)

Opublikowano

dzięki chłopaki, zapraszam wszystkich na browara :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Kurcze ja też chcę życzenia to live :hi:

Opublikowano

Andrzej jak wszystkich to wszystkich! jutro zapraszam do Panek, będzie browar dla każdego! :decayed::drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

zostawiam was samych ide lulac jutro grizzlaka katuje od rana poligon czeka :decayed: miłej spokojnej nocki bzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 00:15_________________________________________________

Andrzej jak wszystkich to wszystkich! jutro zapraszam do Panek, będzie browar dla każdego! :decayed::drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

:mysli: a jak Ja wróce po browarku :disgust:

Opublikowano

DZISIAJ PO POŁUDNIU W PANKACH BROWAR DLA KAŻDEGO ZAPRASZAM!

:beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:

Opublikowano

mam 166km 2 godziny drogi :mysli:

Opublikowano

dziękujemy za zaproszenie, tylko że niektórzy mają trochę daleko;p No nic -auto będzie gotowe, to się pojedzie nawet do Tarragony;)

Opublikowano

ja ide sie z tym zaproszeniem przespac doooooooobraaaanoooc bzyyyyyyyyyyyy :hi:

Opublikowano

ja ide sie z tym zaproszeniem przespac doooooooobraaaanoooc bzyyyyyyyyyyyy :hi:

naprawde nie masz juz z kim spac? :>

szybka decyzja. wsiadam w auto i jadę! darmowego piwa się nie odmawia :good:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 00:25_________________________________________________dobra ja też mykam spać, dzięki jeszcze raz za życzenia, zaproszenie na bro aktualne, Panki leżą w woj śląskim 27km od Częstochowy na zachód :good:

proszę o wcześniejszy kontakt na PW :decayed:

dobrej nocy

Opublikowano

A ja złamię zasadę, bo dzień dziś WAŻNY! Wszystkiego naj dla Pani A. jak Osetti!

Tulips-Yellow.jpg