Gość Trzeniu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 yyyyyyyy ale o co tu wreszcie chodzi ? kto jest kto?
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ;( ale gafa ja p***le hehe spoko Asiu Przecież z tego wrażenia to Ty powinnaś tu kompletnie majaczyć, albo całkowicie stracić świadomość Zobaczyć kilka R8 w jednym miejscu toż to apokalipsa
ykk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Proponuje pisac na inny kolor. Wtedy bedzie wszystko wiadomo..
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dobra chłopy o co chłodzi... OMG na kubkach to się tylko jedna osoba mogła dorobić
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A to jeszcze inna sprawa.. Proponuję z tego tematu zrobić oddzielny dział a w nim wyodrębnić każdy temat Wtedy wszystko będzie jasne
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Wiecie co... a ja cały czas się zastanawiam skąd oni biorą niektóre kandydatki do wyborów Miss Nie mam nic do tej Ungerman co wygrała, bo chętnie bym się nią zaopiekował Ale niektóre co tam startowały to normalnie
ykk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Pewnie nie bylo castingu.. Albo "czyms" przekonaly sedziow.. :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Pewnie nie bylo castingu.. Albo "czyms" przekonaly sedziow.. :gwizdanie: Że co sugerujesz? "Z łapanki"? Sędziów to one zawsze przekonują... Też bym chciał żeby mnie któraś z tych bardziej odpowiadających moim guścikom... no ten tego nie będę kończył
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Czy Ty zawsze musisz tak zaczynać Jesteś monotematyczny Zapodaj jakiś sensowny temat :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi