_Solar_ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 rafalekx chyba dzis nie zasnie Wczoraj zasnąłem bez problemu, ale dzisiaj to chyba nie zasnę... ;( Fatalny dzień to pewnie wszystko przez ta ramke :gwizdanie: nie zasniesz
pablo_9 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 witajcie nocni jezdzcy jak nie mozecie zasnac to polecam call of duty mi juz na dzisiaj wystarczy lupania w sieci bawcie sie dobrze ja uciekam do spania
pablo_9 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kurde juz piatek.. tygodnia koniec i poczatek
_Solar_ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 kolega pablo_9 wyprzedzil mnie bo juz chcialem to samo napisac
_Solar_ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A wiec trzeba sie bawic.. na dysko chyba planujesz wyskoczyc w ten weekend
_Solar_ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja ta zabawe zaczne od snu w takim razie dobrej Sie okaze.. trzeba rwac lachony bo sie zestarzeja
rafalekx Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 I zaschna.. ta... kuźwa te lachony
_Solar_ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 I zaschna.. :polew: :nabijasie:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 00:47 _________________________________________________ I zaschna.. ta... kuźwa te lachony No rwij lachona! Rwij! Na co czekasz? Aż się lachon zestarzeje? I zaschnie ??
rafalekx Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Właśnie uzgodniłem z ykkiem że pożyczy mi 7500 zł na modyfikacje w tym kierunku: Wy jesteście świadkami że on się zgodził
ykk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 rafalekx Jedynie co, to moge Cie dopingowac..
_Solar_ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Właśnie uzgodniłem z ykkiem że pożyczy mi 7500 zł na modyfikacje w tym kierunku: Wy jesteście świadkami że on się zgodził rafalekx juz widze jak lachony ''blachary" na taki wózek beda lecialy pelen zestaw wyposazenia:*Fele, felasie – pozwalające na toczenie się w kierunku skupisk blachar. * Zestaw naklejek nic nikomu niemówiących, z reguły zdjętych z puszek smarów i olejów na najbliższym Orlenie. *Kubełki, kubły – sportowe fotele, w zasadzie nie wiadomo po co, gdyż utrudniają uprawianie seksu wewnątrz samochodu. *Tuning mechaniczny – czyli zrobienie napraw tak, aby wózek mógł jeździć. takie
rafalekx Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 rafalekx Jedynie co, to moge Cie dopingowac.. nie tak się umawialiśmy... buuu [br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 01:01 _________________________________________________Solarek4 ta ale takie coś jakby podjechało pod remizę to ludziska by się gapiły nie? Ojjj a do tego piękny klekot diesla? I pod zderzakiem eSowym widoczny duży FMIC
_Solar_ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 gapily jak gapily ale by o miejsce walczyli aby zasiasc na kublach i potoczyc sie na felasiach to moze ja Cie troche dofinansuje :gwizdanie: i bedziem jezdzic po okolicznych remizach
rafalekx Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 to moze ja Cie troche dofinansuje :gwizdanie: i bedziem jezdzic po okolicznych remizach nie ma problema, ja już gumofilce mam a widły załatwię ze dwie sztachety do kufra się rzuci
Rekomendowane odpowiedzi