Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:wtf: :wtf:
  • Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie czaje tego dialogu :kox:

Przestań pić

Opublikowano

jeszcze nie zrobiłem :)

Poka i nie pitol :tongue4: Masz jakąś z jedną, albo aukcję na necie? :kox::tongue4:

Opublikowano

Przestań pić

właśnie chyba zacznę pić to zrozumię :naughty:
Opublikowano

Przestań pić

lepiej nie ..jeszcze zacznie rozpoznawać rzeczywistość :polew:

Opublikowano

ja tez go nie czaje :tongue4::polew: ja na szczescie juz koncze pic jeszcze tylko 50 mi zostala :wink4:

Opublikowano

Fajne bydle .. mie kręciły D2 ...do czasu gdy nie wyszły D3 :kox:

Jakiś ciekawy wypasik ? :mysli:

Opublikowano

Fajne bydle .. mie kręciły D2 ...do czasu gdy nie wyszły D3 :kox:

Jakiś ciekawy wypasik ? :mysli:

Zajebiaszcze :kox: :kox: :kox::slina: :slina: :slina:

Opublikowano

a ja idę spać, po dniu z nowym autem mam dość wrażeń :)

Co kupiłeś? :rolleyes:

fiat 126 p

Twój maluch musi być godny,by każdy z daleka wiedział, że jedzie nim hornet, a nie nikt. Jedyny godny horneta maluch to maluch tuningowany. Tuning też musi być odpowiedni: dużo antykoru, oryginalny, oczojebny schemat malowania (farbę nakładać pędzlem, ewentualnie muszą być zacieki), na szybach odłażąca folia przyciemniająca z bąblami powietrza, brewki nad reflektorami, zawieszenie obniżone tak, by przejeżdżając nad krawężnikiem czy progiem zwalniającym trzeć podwoziem, z tyłu kilka dodatkowych rur wydechowych o dużej średnicy. Na tylnej szybie obowiązkowo musisz strzelić sobie jakiś fajny napis, np. Pioneer. Koniecznie z układu wydechowego wyspawaj sobie tłumik. Po to, żeby maluch był najgłosniejszy w miescie i brzmiał jak Subaru.

Pamiętaj, że w maluchu najważniejszy jest mjuzik i pamiętaj, że mjuzik trzeba słuchać tak, żeby na zewnątrz był głośniejszy od silnika. :polew: taki maly zarcik :wink4:

Opublikowano

Miała Matka Syna bez zęba ???

Opublikowano

bez jednego? :kox:
Opublikowano

Panowie jak to jest z bagażami podręcznymi w samolotach? potrafią coś wyj#bać z niego? Co ja tam mogę wsadzić wszystko? :mysli: Bo mi różnie tu ludzie gadają :decayed: A szczerze się przyznam że będę pierwszy raz leciał za tydzień :pilot::dance2: :laghing2:

Opublikowano

Panowie jak to jest z bagażami podręcznymi w samolotach? potrafią coś wyj#bać z niego? Co ja tam mogę wsadzić wszystko? :mysli: Bo mi różnie tu ludzie gadają :decayed: A szczerze się przyznam że będę pierwszy raz leciał za tydzień :pilot::dance2: :laghing2:

wszystko, co w płynie musisz wyrzucić lub przepakować

Opublikowano

Nie zabieraj pipki z cyber skóry i vasseliny bo to nie przejdzie :polew:

Opublikowano

czas na mnie, dobranoc :)

Opublikowano

weź sobie torebkę papierową jako bagaż podręczny na wypadek :sick3::naughty:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2008, 00:30 _________________________________________________

Nie zabieraj pipki z cyber skóry i vasseliny bo to nie przejdzie :polew:

:polew: :polew:
Opublikowano

Dobra lece spać . Branoc :)

Opublikowano

chyba sobie mocno nagrabilem u kolegi :wallbash: teraz nie wiem czy zawitam na warszawskim spociku :sorry: