rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Rafałku to też, ale póki co na materiały budowlane :> oooo to jak coś wiesz do kogo masz dzwonić w sprawie projektu i wszelkich pytań w związku z budową :> bob budowniczy zawsze pomoże Tylko nie pytaj o jakiekolwiek współczynniki z żelbetu, bo polegnę jak na egzaminie Normy jeszcze nie mam w paluszku
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 kiciafirerek coż na tajemniczy nick Rafałku to też, ale póki co na materiały budowlane :> nick jak nick kici kici materialy bud szkoda ze nie jestes z wrocka bym pomogl masz farta bo ceny sie juz ustabilizowaly i w miare jest wszystko dostepne budujemy nowy dom tra la la
Gość osetti Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 KOCHANI DZIĘKI będę pamiętać a tymczasem pora spać, bo mąż chrapaniem zagłusza mi muzę buziaki i spokojnej Rafalek trzymaj straż
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Rafalek trzymaj straż ja? To ykk tu robi za stróża Ale coś go nie widać Zwolnić go Kasę bierze a go nie ma. Ja też idę spać dobranoc wszystkim
matig7 Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 A ja niedawno z koncerta Lombardu wróciłem. Na dniach Kamienia grali hehe. Całkiem całkiem. Prawie jak Metallica Zdrówko
SKIBA29 Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam. Przejrzałem forum i teraz mogę iść już spać. W tym miesiącu to już trzecia moja służba i kolejna długa nocka. Idę już spać. Dobranoc.
ykk Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 rafalekx Idzcie juz spac.. Ja sie odmeldowuje..
mcm Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Bedzie OT. MCM wejdz w google.pl i znajdz/sciagnij sobie programik "combofix" jest to narzedzie ktore wywala z komputera rozne trojany itp. moze cos pomoze. przeskanowało tym combofixem skasował mi coś takiego C:\WINDOWS\cookies.ini C:\WINDOWS\system32\klkkj.ini2 C:\WINDOWS\system32\mqutcwkw.ini MSConfigStartUp-DataLayer - C:\Program Files\Common Files\PCSuite\DataLayer\DataLayer.exe MSConfigStartUp-Knob Grim - C:\DOCUME~1\FAMEX\DANEAP~1\ANTIFO~1\CurbStyle.exe MSConfigStartUp-PCSuiteTrayApplication - C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\LaunchApplication.exe ?? nie kumam nic wytłumaczy ktoś ??
Gość osetti Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 witam wszystkich nocnych ujeżdżaczy a ja miałam dzisiaj gościa z Polski, przypadkiem zdarzyło się, że do Męża firmy towar przywieziony został przez Polaka ehh jak dobrze w końcu pogadać z innym Polakiem niż mój Mąż hihi
mcm Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 a do mnie goście z Polski już zaczynają napływać ,big day 12 lipca :>
jarko Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 A ja już mam dość na dzisiaj i zaraz walę w kimę
mcm Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 ja jestem po kawce więc kimka się trochę opóźni :>
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 ja jestem po kawce więc kimka się trochę opóźni :> zapewne jeszcze musisz jakieś profile zwiedzić
mcm Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 zapewne :polew: [br]Dopisany: 09 Lipiec 2008, 01:20 _________________________________________________OK ziewanko, więc branoc wszystkim
szogun0 Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 przeskanowało tym combofixem skasował mi coś takiego C:\WINDOWS\cookies.ini C:\WINDOWS\system32\klkkj.ini2 - wirusC:\WINDOWS\system32\mqutcwkw.ini - wirusPS: przepraszam, że nie w porę
Tomeks Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Opublikowano 11 Lipca 2008 wlasnie na Canale+ leci "Grindhouse vol.1. Death Proof" mogl bym to ogladac non-stop
Tytus Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 wlasnie na Canale+ leci "Grindhouse vol.1. Death Proof" mogl bym to ogladac non-stop dobry film , zwłaszcza autka ja niestety napierdalam moja magisterke, dobrze że już kończe bo mi się rzygać chce
Tomeks Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Opublikowano 11 Lipca 2008 ja niestety napierdalam moja magisterke, dobrze że już kończe bo mi się rzygać chce a co,brzydka jest :polew:
Rekomendowane odpowiedzi