Gość osetti Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 dzisiaj obchodze pierwszą rocznicę ślubu.... jak On ze mną wytrzymał? :>
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Niech im gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...! Też mu się dziwię
Gość osetti Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 ostatnio tyle toastów wznosiłam, że aż się upiłam do dzisiaj mnie głowa boli [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________ dobry wieczor cześć Kicia
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Osa wiesz że jutro jest WIELKIE święto?
kiciafirerek Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 czesc ostatnio tyle toastów wznosiłam, że aż się upiłam do dzisiaj mnie głowa boli [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________ dobry wieczor cześć Kicia Czesc Oska czesc wszystkim pierwsza rocznica złego dobre poczatki :gwizdanie: czy to było dobrego złe poczatki przysłowia mondrąściOm narodu podobno pierwsze 10 lat jak sie przezyje to juz leci z górki a tak poza konkursem podobno miłosc Ci wszystko wybaczy
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 gadajcie co za swieto! :gwizdanie: :beer1: Oj będzie się działo
Gość osetti Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 w Hiszpanii jutro swieta nie ma, to ja nie swietuje
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 w Hiszpanii jutro swieta nie ma, to ja nie swietuje W sumie w Hiszpanii może nie, ale ludzi pochodzących z Polski dotyczy
Gość osetti Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 w Hiszpanii jutro swieta nie ma, to ja nie swietuje W sumie w Hiszpanii może nie, ale ludzi pochodzących z Polski dotyczy więc prosze oświeć mnie
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 więc prosze oświeć mnie jak to ykk mówi: "google i do roboty" No wiesz Osa... Jak możesz nie wiedzieć co jest 30 września ;( :bicz3:
Gość osetti Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 dzień chłopaka ale ja nie mam chłopaka?! ale za to mam chłopaków w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zatem wszystkim chłopakom z A4 Klubu wszyyyyyyyyyyyyyyystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 ale za to mam chłopaków w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wreszcie Osa podziękował :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 dzień chłopaka ale ja nie mam chłopaka?! ale za to mam chłopaków w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zatem wszystkim chłopakom z A4 Klubu wszyyyyyyyyyyyyyyystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj dzieeeeeeeeeeeeeeeeeekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemyyyyyyyyyyyyy
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 kici kici kici kici skur#$%^& Gdzieś taki tekst słyszałem, czy to przypadkiem nie z filmu? Osa jakie Ty foty na NK dodałaś A gdzie fotka w koszulce klubowej? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi