sławek85 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Panowie mam pytanie. Mam skórzaną tapicerkę i nie wiem jak o nią zadbać. Chodzi mi o jakiś dobry preparat.Czego użyć by było dobrze
pakotomasz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja np stosuję mleczko do skóry SONAX-a.
darekmielcz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 ja polecam impregnat do skóry natłuszcza skórę wchłania sie i nadaje elastyczność oraz połysk i oczywiście konserwuje 2 razy do roku i wystarczy kupisz w sklepie obuwniczym ze skórzanymi butami cena ok 15 zł
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 AUTOGLYM LEATHER BALM 500ML - ZABEZPIECZ SKÓRĘ GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop GLIPTONE ZESTAW GT12, GT11 - WYCZYŚĆ I ZABEZPIECZ SKÓRĘ GRATIS 2 MIKROFIBRY - ShowCarShine - Detailing Shop COLOURLOCK - ZESTAW DO PIELĘGANCJI SKÓRY, NAJWYŻSZA JAKOŚĆ GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop
feniks Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Panowie mam pytanie. Mam skórzaną tapicerkę i nie wiem jak o nią zadbać. Chodzi mi o jakiś dobry preparat.Czego użyć by było dobrze polecam zestaw gliptone z pędzelkiem, szczoteczką, wczoraj czyściłem amerykańca z jasno szarą skórką i jestem w szoku (niestety fotek przed nie robiłem)
dawid.bary Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja używam czegoś takiego: Mają ładny zapach, są tanie i skuteczne Można je kupić w Tesco. ATAS PLAK ściereczki do tapicerki skórzanej 24 szt | Ściereczki | Akcesoria | Autodrogeria
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 jak szukasz czegoś z wyższej półki, to sprawdź może Meguiar's
Kazik123 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 ja polecam Leather Master używałem do skóry Klera w domu i byłem bardzo zadowolony od roku kupuje zestaw do skóry w samochodzie ( osobna seria) osobiście na czarnej skórze, a ojczulek na beżowej w VW
sławek85 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 To wyślij link tego produktu
miedzikos Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Polecam gliptone, poniżej masz moją 50/50
Kazik123 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 tu masz do domu Leather Master ! Zestaw do skóry MINI (2892548062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a tu do auta CAR INTERIOR LEATHER CARE MIDIKIT 2x150 ml - Czyszczenie skr, rodki do skr, pielgnacja skr i mebli osobiście nie pamiętam gdzie kupowałem bo zestaw starcza na dość długo kiedyś stosowałem Turtle Wax ale leather-master o wiele lepszy tylko cena
Rekomendowane odpowiedzi