dziako Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 najszybciej i najlatwiej byloby zadzwonic do "fachowcow" otwierajacych zamki, pelno teraz takich firm zajmujacych sie tym na legalu moj znajomy podczas tankowania na orlenie zatrzasnał klucze w skodzie suberb . koles przyjechał i otworzył mu auto za 100zł i nic nie uszkodził. ja bym raczej poszukał jakiegos speca Ja miałem to samo, przyjechał fachowiec i za 100 otworzył w kilka sekund bez naruszenia zamka moja żona też zatrzasnęła kluczyki zadzwoniła po "fachowca" (pewnie jakiegoś złodzieja na emeryturze) parę sekund i otworzone bez żadnych uszkodzeń Koszt 100zł. Szyba może byłaby tańsza, ale jeździć, szukać na szrotach, a za darmo nikt też nie zamontuje. Kilka dni z naturalną klimą w zimie to nie dla mnie wolę wydać 100zł
rafal9119 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 kolegi i jak wyciagneles te klucze?
Hans47 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wlasnie ? Nie odzywa sie moze zamarzl
edekxp Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jednak środkowy przycisk pilota działa, otwiera sam bagażnik, alarm jest wyłączany. Po zamknięciu klapy alarm sam się uzbraja Trzeba po prostu przytrzymać z 2 sekundy. Nie wiedziałem o tym a auto mam ponad rok, pewnie w instrukcji jest ale kto to czyta:wink:
dziako Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jednak środkowy przycisk pilota działa, otwiera sam bagażnik, alarm jest wyłączany.Po zamknięciu klapy alarm sam się uzbraja Trzeba po prostu przytrzymać z 2 sekundy. Nie wiedziałem o tym a auto mam ponad rok, pewnie w instrukcji jest ale kto to czyta:wink: człowiek uczy się całe życie ja myślałem, że mam zepsuty ręcznie otwierany zamek od bagażnika. Z pilota otwierał, z kluczyka otwierał, a ręcznie nie chciał, a okazało się że był zamknięty na kluczyk
Rekomendowane odpowiedzi