Mik99 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Mam nieoryginalny (dokładany) alarm. Do jakiegoś czasu wszystko działało. Auto zamykałem i otwierałem z tego dokładanego alarmu. Jakiś czas temu miejsce miała następująca sytuacja: auto mogłem normalnie zamykać dokładanego alarmu, ale po tym już nie chciało się otwieracz pilota dodatkowego alarmu. Auto musiałem po zabezpieczeniu alarmu otworzyć kluczykiem i kiedy pociągałem za klamkę aktywowała się syrena i pilotem z dokładanego alarmu ją dezaktywowałem. Pojechaliśmy do elektronika i dostroił kluczyki, że teraz auto zamyka się z oryginalnego scyzoryka. Dodatkowy alarm nadal funkcjonuje tak jak funkcjonował i auto zamykam scyzorykiem potem aktywuję alarm. Jak chcę je otworzyć to najpierw rozbrajam alarm a potem otwieram auto z pilota--oryginalnego scyzoryka. Co się dzieje?czemu dokładany alarm nie działa tak jak dawniej?
hornet Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nie może dostroić żeby zamykał się z dokładanego i otiwerał ? Co to za alarm ? Może warto zadzwonić do producenta i dowiedzieć się co może być przyczyną takiego zachowania? Mam nadzieję że to nie jest alarm z allegoro za 1 zł
Mik99 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nie może dostroić żeby zamykał się z dokładanego i otiwerał ? Co to za alarm ? Może warto zadzwonić do producenta i dowiedzieć się co może być przyczyną takiego zachowania? Mam nadzieję że to nie jest alarm z allegoro za 1 zł A powiedz mi kolego jak to dostroić?Alarm był już jak auto kupiliśmy i na 100% nie kosztował marnych groszy. Niestety firma która produkuje ten alarm nie ma swojej strony www i nie mam do niej żadnego kontakty- prawdopodobnie padła
dark79 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 no to troche lipa z tym twoim alarmem, jak masz ori scyzoryk i mozesz z niego auto otwierac i zamykac to powinienes mies alarm bezpilotowy, czyli taki ktory jest uzbrajany/rozbrajany z ori kluczyka podczas zamkniecia lub otwarcia auta.
Rekomendowane odpowiedzi