kali1985 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Poszukuje dobrego warsztatu specjalizującego się w audi b7 2.0tdi z opcją wycięcia DPF niestety przybywa mi oleju w silniku i wszystko wskazuje na ten filtr. Poszukuje dobrego nie drogiego warsztatu w Poznaniu lub bliskiej okolicy aby mi to dziadostwo usunęli. Czy ktoś może polecić jakiś warsztat?
kali1985 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Niestety nie mogę sie skontaktować z Musashi wysłałem kilka priv odpisał kilka dni temu na jeden i cisza. Ma może ktoś do niego nr telefonu albo namiary gdzie można podjechać i porozmawiać ? znacie moze namiary na kogoś kto dobrze zna się na tym silniku ?
kali1985 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 niestety nie mo0gę się z nim skontaktowac. Znasz może w Poznaniu dobry warsztat, który zna się na audi?
niestandardowy Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 wlasnie nie, tak jak Ty szukam...
Czechu_ Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Żeby nikt nie znał mechanika do polecenia ? Wszyscy jeżdżą do ASO ? Mi się będzie zbliżał też przegląd więc chętnie pojadę to kogoś z polecenia, w rozsądnej cenie
tomii Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 no wlasnie tez bym chetnie sie dowiedzial czy ktos z wlkp dobrze zna sie na tdi?nie koniecznie warsztat moze ktorys z chlopakow chce zarobic:grin:
Rekomendowane odpowiedzi