siemasz007 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Xen potrzebny w tej gablocie a poza tym wygląda na zadbaną, czarna felga, xenon, lekka gleba i będzie malina
artix.sweden Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 Tempo zamontowane i 18-245 na zime wpadlo Nowa oliwa zalana Castrol Low saps. Zrobilem juz kursik Malmö - Zakopane - Malmö i wszystko gra. Spotkanie Tytanow I mam pytanko. Jak wymieniacie zarowki od kierunkowskazu i pozostale na dole w lampie mojego typu ?
melman_zyrafa Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Obstawiam, że bez rwania zderzaka i lam sie nie da...
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Lampy wyciągasz bez demontazu zderzaka Tu masz temat o zarowkach ===> http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/opis-wymiana-swiatel-dziennych-led-zwyklych-lampach-a4-b8-253479/
artix.sweden Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 Lampy juz wyciągalem, zderzaka nie trzeba demontowac. Dzięki link do żarówek.
lolot Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Hej Artur jak tam wymiana żarówek?Ja też przymierzam się do tego małego modu bo jednak cieszy oko,myslę też nad wymianą żarówek halogenowych tylko nie za bardzo wiem jakie wrzucić żeby ładnie na biało świeciły bo jak pasek na biało to i pasowało by wrzucić coś fajnego wyrzej:wink:
artix.sweden Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Sorry za zaniedbanie watku Juz odswiezam A wiec zamowilem mnostwo roznych ledow z chin i ogien. Wymienilem wszystkie wewnatrz auta. Zamowilem przy okazji nowego ELM327 do zabawy z androidem W koncu przyszedl czas na udawanie LEDow Na zdjeciu sa te ktorych uzylem ( mam inne, aby dopasowac kolor do Xenonu, te troche za niebieskie) Sa tu tez dekielki ze Szweckiego Snusa. Snus to taki tyton w torebeczkach ktory wklada sie pod warge a dekielki otrzymalem od kolegow z pracy ktorzy lubia ta uzywke Aby uszczelnic dekle uzylem gumek z prezerwatyw Wyszlo ladnie , swieci jak tasma na calym dole reflektora lecz telefon tego nie oddaje bo jest przesfietlenie na zdjeciach. Wkrotce zdjecia z nowymi kolami, no i moze jakas gleba . ---------- Post dopisany 05-06-2013 at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany 09-05-2013 at 19:37 ---------- A wiec pare nowosci. Felunek i chip. Wiem ze nie popieracie ale potestuje, i moze jak bede w Pl to zrobie program.
jedrekx Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 jaki to rozmiar? 16-17? małe strasznie..
darecy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 15 a profil opony 65 a tak na poważnie to 18"? jak byś pomalował środek na czarno dobrze by to wyglądało
artix.sweden Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 15 a profil opony 65 a tak na poważnie to 18"? jak byś pomalował środek na czarno dobrze by to wyglądało Tak, to 18, i z kolorem masz racje Na fotach w necie jak zamawialem bylo duzo ciemniej, mial byc prawie czarny mat. No ale co teraz zrobic. Felgi i opony zaplacone ... no chyba ze prysne srodek na czarno .... Jeszcze obnize i ocenie co dalej.
jedrekx Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jezu Chryste... poważnie wyglądają na mniejsze niż 18 cali..
artix.sweden Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 chip z allegro Przykro mi ale wpisujac w Allegro nie znajduje przedmiotu RaceChip ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Jedrek, kupilem 18 zimowki a letnie 16-17 ? Chyba nie wypada. Ale wiem ze ten typ felgi oszukuje wzrok.
jedrekx Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 powiem szczerze, że sam patrzyłem na ten wzór w 19 calach. ale myślałem, że na aucie będzie wyglądał na większy. jaką masz oponkę?
darecy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może psiknij plastidipem na czarno a jak sie znudzi to zerwiesz gumę... iPad Tapatalk HD
artix.sweden Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może psiknij plastidipem na czarno a jak sie znudzi to zerwiesz gumę...iPad Tapatalk HD Super pomysl !!! Juz bralem pod uwage. A opony to 245/40-18
Rekomendowane odpowiedzi