cris111 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 mam miekie zawieszenie slabo czyma na zakretach na jakie je wymienic zgory dzieki za pomoc
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 a co tam masz, 1BA ? jaki rozmiar opon ?
Adrianus1980 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja mam 1BA i jeszcze to chodzi na oryginałach (amory-a jest 215tys przebiegu - sprawnośc 70%) - trochę mi d*pą rzuca, chciałbym utwardzić trochę auto. Ale żeby dalej było w miarę komfortowe. Można wstawic sztywnejsze amory. I jak ma to się do żywotności wachaczy. Felga to firmowa 15 opona szer. 195
andzia883 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jak ci d*pa zarzuca to wymien amorki tyl mialam ten sam problem
grzegorzmen Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja mam 1BA i jeszcze to chodzi na oryginałach (amory-a jest 215tys przebiegu - sprawnośc 70%) - trochę mi d*pą rzuca, chciałbym utwardzić trochę auto. Ale żeby dalej było w miarę komfortowe. Można wstawic sztywnejsze amory. I jak ma to się do żywotności wachaczy. Felga to firmowa 15 opona szer. 195 sprawdź gumy w tylnej belce , bo jak mają po 70% to są jeszcze w bardzo dobrym stanie . A gumy mogą też spowodować złe prowadzenie .
Rekomendowane odpowiedzi