Skocz do zawartości
IGNOROWANY

BNS zmiana języka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pacjentem jest BNS w a4 b7, język niemiecki, brak płyty z mapami, czy da się w tym zmienić język na chociażby angielski? Jest w menu taka opcja ale zawsze na koniec prosi o płytę z mapami i bez niej nie zmienia języka. Opcja zmiany VAGiem kończy się tak samo. Jaki jest na to sposób, bo menu jest po niemiecku?

---------- Post dopisany 28-01-2013 at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany 26-01-2013 at 14:31 ----------

nikt nie wie?

Opublikowano

Chyba na 100 procent musi być cd mapa by zmienić język,jeżeli się mylę to sorki,ja też mam BNS 5.0 i jak dobrze pamiętam to próby bez płyty kończyły się fiaskiem.

Opublikowano
Pacjentem jest BNS w a4 b7, język niemiecki, brak płyty z mapami, czy da się w tym zmienić język na chociażby angielski? Jest w menu taka opcja ale zawsze na koniec prosi o płytę z mapami i bez niej nie zmienia języka. Opcja zmiany VAGiem kończy się tak samo. Jaki jest na to sposób, bo menu jest po niemiecku?

---------- Post dopisany 28-01-2013 at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany 26-01-2013 at 14:31 ----------

nikt nie wie?

tylko płytka :wink: jak coś daleko do mnie niemasz:wink:

Opublikowano

a nie ma gdzieś w sieci linków żeby samemu wypalić taką płytę? Czy podpasuje tutaj Teleatlas DX?

Opublikowano

To taki sam BNS co w B6 ?

Wersja 4.2 ?

Opublikowano
To taki sam BNS co w B6 ?

Wersja 4.2 ?

nie bns 5.0

Opublikowano

No to nie pomogę.