alcompany2103 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ucieka mi gaz jak waz wychodzi od wtryskiwaczy ile kosztuje zeby mi sprawdził gdzie dokładnie mi ucieka?cena naprawy?
radi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wez wode z plynem do naczyn,pedzelek i posmaruj tam gdzie moze uciekac lub przypuszczasz ze ucieka i zobaczysz czy sie bańki robia
d4widoV Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 polecam prysnac pianka do golenia - pokaze wszystkie nieszczelnosci :-) pewnie wezyk sie zalamal i ucieka, norma, czas swoje robi :-)
alcompany2103 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 1.5 roku mam gaz i juz by sie załamał?
MATIUS Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 posprawdzaj obejmy może popuściły już... dwa jedz na stacjie diagnostyczną za groszę lub za darmo sprawdzi ci szczelnośc i pokaże gdzie cieknie
Pawel_M Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 posprawdzaj obejmy może popuściły już... dwa jedz na stacjie diagnostyczną za groszę lub za darmo sprawdzi ci szczelnośc i pokaże gdzie cieknie Kiedyś tak pojechałem na stację żeby sprawdzili mi szczelność.... mówię że ucieka a człowiek zapewnia mnie że instalacja jest szczelna bo sprawdzał jakimś najnowszym mega drogim przyrządem, sam musiałem się za to zabrać i znalazłem nieszczelność.....
d4widoV Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 mnie w poprzednim wozidelku po pol roku sie zalamal, pozniej 2-gi i 3-ci raz az do momentu, ze nie bylo z czego ucinac :-D
Rekomendowane odpowiedzi