Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Black Avant Evolution /bix/black piano/gwint/312/269/t.awx/216/38e/soft--> 157KM 335NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

cisza! :decayed: wlasnie nie chce zeby przy 60cm na 0dboju siedzial stad moje watpliwosci do tego czegos czarnego ze zdj :decayed: najgorsze ze te gorne czarne maja wprasowana metalowa tulejke ktora chyba jest tam potrzebna i jedne musze zostawic..

Opublikowano

No 60 Ci siądzie tył na odbojach? fak, nie zmierzyłem w zeszłym roku ile było :facepalm: jeszcze lata nie wrzuciłem więc gwintem nie kręciłem

Opublikowano
kolega aron mi malowal, odrazu Ci powiem jak chcesz kupowac drugi komplet specjalnie do malowania to nie kupuj drewna z przedlifta... k**ewsko sie maluje, meczyl sie biedny ale jakos dal rade :decayed:

A co byś polecał? U siebie mam te śmieszne niby gwiazdki szare a pod nimi chyba jest aluminium a też na przyszłość widzę u siebie malowanie.

Opublikowano

Zostaw ori, ja mam ok 60-61 i mam na ori :wink:

Opublikowano
  • Autor

tylko ze ja nie mam ori, te co mam teraz na aucie to sie rozlecialy.. znasz moze wysokosc tych ori ? :wink:

Opublikowano
tylko ze ja nie mam ori, te co mam teraz na aucie to sie rozlecialy.. znasz moze wysokosc tych ori ? :wink:

Kurcze nie wiem czy mam gdzieś luzem... Jak znajdę to zmierzę :wink:

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze wiosenne mycie :decayed: przez zime zapomnialem ze mozna sie przejrzec w lakierze :kwasny: zdj robione kluczem do koł :polew:

Myju_zps35b558aa.jpg

Opublikowano

Taki spontan :naughty: jakie zainteresowanie kołami?

Opublikowano
  • Autor

zerowe bo cene doj**alem troche zaporowa :D mysle je na bialo pomalowac a na next sezon 18 z rs6

Opublikowano
Pierwsze wiosenne mycie :decayed: przez zime zapomnialem ze mozna sie przejrzec w lakierze :kwasny: zdj robione kluczem do koł :polew:

http://i803.photobucket.com/albums/yy316/booster70/Myju_zps35b558aa.jpg

:whip2: chyba sobie k**wa żartujesz...

Opublikowano
  • Autor

niestety nie.. przez zime to tylko na bezobslugowych czasem wplukalem wiekszy brud.. pozniej zlamalem grabe i nie bylo jak a teraz juz troche lepiej jest to 3 razy wczoraj mylem :decayed:

Opublikowano

Taaa, znam to :grin: najlepiej za darmo oddać i jeszcze przesyłkę opłacić to może by się kto chętny znalazł :facepalm:

na biało powiadasz :eusathink:i jak to będzie wyglądać? ktoś to już miał tak pomalowane mi się zdaje. Biało albo kość słoniową i też ciemnego avanta

Opublikowano

ładnie prezentuje sie autko :wink:

Opublikowano

Aż miło popatrzeć na taką sztukę :D chociaż chyba za ciemny ten front jak na mój gust

Opublikowano
  • Autor

a ja własnie lubie taka bandycka morde :wink:

Opublikowano

Kolego masz samopoziom albo spryski do tego bixa? niebiescy sie nie czepiaja?

Opublikowano

Ja bym na najjaśniejsze srebro pomalował :wink:

Opublikowano
  • Autor

chyba odpuszcze malowanie tych felg, za rok i tak na pierdylion % beda 18 :wink:

pablo: jak mialem chinski xenon to 2 razy sie czepili, od kiedy mam ori przetwornice to ani razu, z daleka widac bylo na chinczykach ze niebieska barwa byla a teraz tego nie ma a spryski sa w planach :wink:

Opublikowano
a ja własnie lubie taka bandycka morde :wink:

:nabijasie:

:bag:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

cos tam sie dzieje :wink:

Zdjecie612_zps76ce3d9e.jpg

Zdjecie615_zpsb87df200.jpg

Zdjecie614_zps3349fb45.jpg

ogolnie pogoda do d*py ale jakos foty wyszly :wink: z jedna reka nie do konca sprawna 3h roboty.. a tak sie tego bałem :decayed: