Opublikowano 15 Grudnia 201312 l Autor miałeś mi podać wymiary oczek (średnica i grubosc) w zacisku i w jarzmie Czereśniaku, a nie wymiary śruby Buahahahaha... Dobre... Jutro podam ;-) ---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- Ten kalendarz to jakis zabytkowy http://img.tapatalk.com/d/13/12/15/thumbnail/nahe6ype.jpg No toś wypatrzył, hehe. A kropelki się nie podobają? ;-P
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l No toś wypatrzył, hehe. A kropelki się nie podobają? ;-P Nie najgorzej, co wrzuciłeś?
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l mam na warsztacie Silspaw, preparat który zapobiega przyklejaniu sie odprysków podczas spawania półautomatem, koszt 12zł, efekt dokładnie taki sam ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- te czarne listwy szpecą strasznie ten samochód wygląda to jak syf na zdrowj skórze
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l Autor mam na warsztacie Silspaw, preparat który zapobiega przyklejaniu sie odprysków podczas spawania półautomatem, koszt 12zł, efekt dokładnie taki sam Aaaa, goń się "Leszczu" ;-P A na autko poszło: http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/finishkare-1000p-hi-temp-sealant/prod_589.html ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Które czarne? Te co były chrom? Kwestia gustu... Mnie czerń bardziej odpowiada ;-P
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l [/color]te czarne listwy szpecą strasznie ten samochód wygląda to jak syf na zdrowj skórze Czarne listwy to najlepsze co można zrobić do czerwonego koloru :jerk: ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- A na autko poszło: Finish Kare 1000P Hi-Temp Sealant - Clean Your Car Dory wybór Jakiś cleaner dawałeś?
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l cichooooo..... niech sobie dalej mysli że nam sie nie podoba i bedzie bardziej na niego pluł i go polerował pucował i wszystko co sie z tym wiąze
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l Do kompletu brakuje tylko czarnych lusterek. No i szkoda, ze avusy nie maja z cal wiecej.
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l Autor cichooooo..... niech sobie dalej mysli że nam sie nie podoba i bedzie bardziej na niego pluł i go polerował pucował i wszystko co sie z tym wiąze Dobre, dlatego tu jestem. Nigdzie się nie ubawię jak tu ;-) Cleanera dawałem przed woskiem: Dodo Juice - Lime PrimePrice Koła będą czarne, ale muszę troszkę grosza nazbierać, nie wszystko na raz. Wiadomo... ;-P Lustra może wrzucę czarne by sprawdzić jak wygląda, ale wiadomo, eSa ma je w takim kolorze i szkoda by było zmieniać. Zobaczymy jak wszystko razem będzie się zgrywać. Mam nadzieję że nowe zaciski podejdą mi pod fele bo jak nie to będzie niezła d*pa.
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l Autor Hehehe... Mam takie zajebiaszcze zipki czarne... Póki nie doślesz śrub to będą tak zamontowane ;-P
Opublikowano 15 Grudnia 201312 l Czarnym rimem sprawisz jedynie, że auto będzie wyglądało jak na zimowych stalówkach (koło zginie).
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Swietnie to wyglada po polerce. Jak nowy woz. Zastanawiam sie ile razy mozna tak auto polerowac? Przeciez to z pewnoscia sciaga jakis % lakieru. Jesli bedziesz go za czesto picowal to sie czerwony w ocynk zamieni. :-)
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Sciagasz tak nie wielka warstwe lakieru,ze nie ma obaw. Najgorsze jest doprowadzenie auta do ladu z rysami. Pozniesj usuwasz juz tylko plyciutkie powstale podczas normalnego uzytkowania.
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Moze i ja kiedys sie na to zdecyduje... Ksiadz ile Ci zeszlo z tym polerowaniem?
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Autor Czarnym rimem sprawisz jedynie, że auto będzie wyglądało jak na zimowych stalówkach (koło zginie). To na jaki proponujesz? Widziałem taką samą na czarnych BBS, nie wyglądało za ciekawie. ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- Moze i ja kiedys sie na to zdecyduje... Ksiadz ile Ci zeszlo z tym polerowaniem? Samo polerowanie to jakieś 12-14 godzin. Zdecydowanie za mało, ale muszę przyznać że moje auto nie było zajechane. Poprzedni właściciel albo garażował albo bardzo dbał o nie.
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Czarnym rimem sprawisz jedynie, że auto będzie wyglądało jak na zimowych stalówkach (koło zginie). To na jaki proponujesz? Widziałem taką samą na czarnych BBS, nie wyglądało za ciekawie. ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- Moze i ja kiedys sie na to zdecyduje... Ksiadz ile Ci zeszlo z tym polerowaniem? Samo polerowanie to jakieś 12-14 godzin. Zdecydowanie za mało, ale muszę przyznać że moje auto nie było zajechane. Poprzedni właściciel albo garażował albo bardzo dbał o nie. Klasycznie - felgę musi być widać. Masz już czarne odcięcia na aucie... Obręcze zostawiłbym srebrne dla kontrastu. No ale to Twoje decyzje
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Autor Obręcze srebrne? Znaczy? ;-P Ma ktoś kabelek do BT na sprzedaż?
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Obręcze srebrne? Znaczy? ;-PMa ktoś kabelek do BT na sprzedaż? Standardowy lakier...
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l Autor Dzisiaj mały prezencik dostała moja eSa. Nieco spóźniony, bo nie było czasu a leżało... Przód i tył z RS4 ;-P Oczywiście nie mogło bez problemu siąść, bo jedna śruba przy tylnim stabilizatorze mi się zerwała przy łebku. Nie obyło się bez cięcia i lekkiego nadspawywania mocowania. Ale wszystko już siedzi jak należy :-) Tył różni się znacząco, czyli RSowy jest grubszy, natomiast przód, na miarę wydaje się tak samo gruby. ---------- Post dopisany 28-12-2013 at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany 27-12-2013 at 18:06 ---------- Panowie, co odpowiada za odpalenie auta? Rozrusznik, kostka w stacyjce. Czy jest coś jeszcze, jakiś przekaźnik? Wymieniłem rozrusznik, tą kostkę i nadal są problemy z odpaleniem. Przekręcam kluczyk, słychać cyknięcie przy stacyjce i nic się nie dzieje. Czasami trzymam kluczyk przekręcony i po kilkunastu minutach zaskoczy i odpala. Czasami się namorduję kilkanaście razy przekręcając kluczyk i odpali. Problemy prawie zawsze z rana i jak postoi auto do wieczora. Jakieś pomysły ktoś ma?