waskivw Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Dokładnie , to tableta z bt i jazda, zakupiłem z biedronki i śmiga aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 No ale trzeba jeszcze jakieś urządzonko co się podłączy do samego OBD I będzie wysyłać przez bluetooth informacje, zgadza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskivw Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Elm 327 BT na znanym portalu pełno ich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Dzięks, zobaczę sobie to ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Panowie, ale jednej rzeczy nie rozumiem, przecież FIS pokazuje spalanie zarówno gazu jak i benzyny, czujnik bada ilość dostarczanej cieczy, czyż nie ? mogę się oczywiście mylić i jesli tak to mnie poprawcie, ale kiedyś zrobiłem test jadąc na tempomacie 90km/h przez ok kilometr na gazie i benzynie, zerując średnie spalanie i oczywiscie w przypadku LPG było w granicach 15% więcej niż PB, więc komputer podaje raczej realne wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskivw Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jeśli jadąc na LPG fis pokazuje o 15% więcej to znaczy że instalacja źle wyregulowana , ma pokazywać tyle samo co na PB , a różnice widzisz przy dystrybutorze po przeliczeniu przejechanych kilometrów. Jak instalacja jest dobrze wyregulowana to ECU PB nie wie na jakim paliwie jeździsz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ja tam się nie znam, ale nie zdarzyło się żeby pod dystrybutorem lpg chocby w zblizonym stopniu zgadzalo się z FISem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskivw Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 No to dobrze , na fisie ma pokazać o 20% mniej niż wlejesz lpg do butli , Może prościej wytłumaczę tankuję 57L lpg , mam przejechane 250km , wyliczając spalanie wychodzi 22.8L/100km LPG , a fis pokazuje 18,2 i tyle by spalił PB jeśli instalacja jest dobrze wyregulowana i korekty oscylują w okolicy 0 +- 3% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 spokojnie, ja to wiem. mówiłem z przekąsem Swoją drogą, Panowie, jak wam trzyma sprzęgło? Bo ja nie uważam żeby ten wytwór audi był chlubą dla marki , nawet nowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskivw Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Moje prosi się o wymianę i dobrze że piszesz że ori szybko pada , więc będzie chyba sztywne koło i coś mocniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja tez musze dojsc do ladu z tym. Mam logi jesli mozecie sprawdzic. Benzyna: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM LPG: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM To po pracy, wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 mistrzu wiadomosc gg dostales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 odnośnie sprzęgła to moje - hydrokinetyczne (tip) już po 80 tys leciało jak po lodzie... oddałem do regeneracji, ciekawe jak długo wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskivw Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Po logach widać że na lpg przelany ok 10% , trzeba regulacji. Możesz suwak obniżyć o kilka pól , powiedzmy 0,4 i sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Po logach widać że na lpg przelany ok 10% , trzeba regulacji. Możesz suwak obniżyć o kilka pól , powiedzmy 0,4 i sprawdzić. Sam to się chyba tego nie podejmę bo jeszcze bardziej skaszanię. Nie wiem gdzie nawet zaczynać :-/ Po długim czasie w końcu zdecydowałem się zaglądnąć do mojej anteny. Oto ona: Chyba czas na poszukiwania nowej, bo mam lipę ze stacjami :-/ Poza tym VAG mówi: 00858 - Connection; Radio IF Output to Antenna Amplifier: Open Circuit :-/ ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- Poza tym moja navi z tyłu wygląda tak: I kabelek radiowy: Chyba mam złą tą przejściówkę? Powinna być jeszcze z jednym przewodem z niebieską końcówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 gdzie miałeś zamontowany ten wzmacniacz ,jest od sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No przeca ja mam sedana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 sorry nie śledziłem wątku a na pierwszej stronie foty avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 10 kucy więcej ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ładna ta gałeczka i widać że w fajnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi