Ksiadz Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 No czy coś... Teraz to już kij z tym. ---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- Kuźwa, jak wpadłem na rondo na pełnej kur...ie to myślałem ze coś się urywa. Metaliczny dźwięk, "klunk"? Myślę sprawdzę, znowu skręt w prawo i to samo przy obciążeniu. W lewo tego nie ma... Znowu wizyta na garażu mnie czeka :-/
Ksiadz Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kuźwa, jak nie urok, mam strzelanie z wydechu, z rana i jak kończę prace. Wypadające zapłony ? Świece niedawno zmienione, czyżby cewka któraś? Na vagu kompletnie nic nie pokazuje... Jak sprawdzić domowym sposobem, jest szansa? Dev, możesz dać jakiś filmik ze swojego rekordera, kolega szuka i nie wiem czy mu wziąść to co ja mam czy Twoja ma lepszą jakość.
Dev Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Niestety nic nie mam, ale moge nagrac, Nic nie nagrywam bo jezdze w kółko z domu do warsztatu i spowrotem. Ale jak chcesz to jutro cos nagram.
Ksiadz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jak dasz rade to wrzuć mi na maila, please. Dzięki Jak tu się kur... A nie wkur... ic! Jakiś pierd.... ony ku**s wjechał mi w bok. Przerysował i chyba w środku coś połamał. Oczywiście nic nikt się nie przyznał. Przeglądam kamerkę, może coś zarejestrowała. No i uj.... proszę...ku**s się nawet nie przyznał... kolejna zaleta kamerki:
cinkers Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Kutasiarz jeden! Kamerka już chyba dawno na siebie zarobiła
Ksiadz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Właśnie.... Jutro zapłaci 500 f za to... ku**s
winczako Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ja je**e. co to za model kamerki? bo tez sie przymierzam. No i czy rozwiazales ostatnią sprawę?
Ksiadz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Kamerka to ta: http://archiwum.allegro.pl/oferta/kamera-samochodowa-hdmi-h-264-1080p12m-ev-2-0-2-0-i4234867676.html A sprawy z strzelaniem i wypadaniem zaplonow jeszcze nie zrobiona. Auto do gazownika jedzie bo to raczej LPG wina. Sprawdzałem wczoraj. Najpierw wypadal zaplon na pierwszym cylindrze zmieniłem świece i cewkę. A później przy przechodzeniu z LPG n benzynę wypadają na wszystkich. Wiec coś jest nie halo z LPG moim zdaniem oczywiście.
peter22 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ja jebe powiesić kutasa tylko za jaja.
Ksiadz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Decyzja zapadła... eSa na handel... Moja nowa maszynka: Nic nie puka, nic nie stuka. Automat, dieselek, gazu nie trzeba montować, pali mało [emoji5] Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez Ksiadz
Ksiadz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 A wiesz jak tym się wygodnie jeździ... Ja w szoku...
winczako Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ale na światłach jak ruszasz to chyba nogą trzeba się odepchnąć, co?? ;-)
Ksiadz Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Hehehe... Trzeba było na początku. Miał błąd przepływki. Stał długi czas bo właściciele w wieku 86 lat już nie jeździli. Błąd skasowany, koła mielą przy ruszaniu, taka moc tam siedzi. Poza tym za całe 300 funtów wiec nie ma co narzekać ;-p Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Ksiadz
Rekomendowane odpowiedzi