kita1992 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam. Chcę kupić i zamontować podłokietnik do swojej audi ale nie mogę znalesc odpowiedniego na allegro i moje pytanie czy miał ktos stycznosc z takim podłokietnikiem NOWY PODŁOKIETNIK AUDI A4 B6 B7 ORG. STELAŻ !!! (2978394930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., czy warto to kupić?
turzol Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Szukaj oryginalnego podłokietnika, ten co podałeś to wątpliwej jakości zamiennik
kita1992 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 a czy orientuje sie ktoś moze czy od a6 c5 bedzie pasował bo wygląda prawie tak samo
Marko A4 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Noo raczej ciężko ci będzie, podłokietnik z A6 jest troche scięty w miejscu przylegania do tunelu, a z A4 jest na równa jak na zdjeciach..
amaradaar Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 poszukaj od a4 ori są nawet na forum do sprzedaży
Rekomendowane odpowiedzi