endriuu Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 spójrzcie tylko co za cacko: to były auta...
ykk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ale nowosc.. Od kiedy zaczynaja sprzedaz w Polsce..? I za ile..?
voxan69 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Piękna - i te detale - brak pytań :th:
Kocky Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ostatnimi czasy firmy motoryzacyjne chętnie poprawiają samochody sprzed lat (Garbus, Mini, Scirocco, Challenger, 500) to może i Audi zrobi kiedyś nowy model bardzo zbliżony do tej 100-tki. Mógłby być naprawdę ciekawym samochodem... Swoją drogą zadbany oryginał to inna bajka
Gość rob Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 jakoś stare europejskie samochody mi nie leżą, co innego amerykany
endriuu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 nowe fotki: a tego kojarzycie: DKW w latach 50 uzywało nazwy Auto Union dla niektórych swych modeli m.in. 1000 SP
szkopek Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 pod maska wyglada jak poczciwa syrenka :>
endriuu Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 bardziej Polo. jestem ciekaw czy tą 50tke tez bertone projektował?
Reniu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 spójrzcie tylko co za cacko: to były auta... No łezka się w oku kręci ;( Na początku lat 80-tych sąsiad miał taką żółciutką niunię, niestety miała zajeżdżony silnik i brała prawie tyle oleju co paliwa Po wielu bojach właściciel dał za wygraną a autko skończyło rozebrane na części. Skorupa została na parkingu i mogliśmy się w niej bawić Po nachylonym dachu ślizgalismy się jak po zjeżdżalni co wyraźnie zapamiętałem bo... wystawał kawałek blaszki i mam do dzisiaj bliznę na pośladku Ale wspomnienia są :gwizdanie: Ładne cacko: http://tinyurl.com/nnpjat
endriuu Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 hehe wspomnienia żyć nie dają. dobrze, ze nie przeszkadza w siedzeniu
Reniu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie, nie, wersja hardcore z wyrwaniem połowy pośladka to nie była Ale na syrenie do domu pobiegłem
Rekomendowane odpowiedzi