Askeladden Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Cały proces, włącznie ze schnieciem lakieru zajął mi kilka godzin, oczywiście nie pracy ciągłej. Ja dla świętego spokoju uszczelnilem lampy silikonem do dachów, miał zbliżona konsystencje.( masa bitumiczna) Mimo podgrzania silikon orginalny nie wypełnił dokładnie szczeliny, także warto mieć go w pogotowiu, bo zakładanie lamp i zdejmowanie może być kłopotliwe.
jarfab0511 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 robił ktos ten zabieg w lampach z bixenonem??
MAT1000 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Hammer ma zrobione i kilka innych osób, ja będę robił w wakacje.
tomekhxc Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 umnie wyszło tak bardzo ładnie wyszło dobra robota , fajnie sie zgrywają lampy z calością
Grzehu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Panowie czy dawaliście podkład zwiększający przyczepność pomiędzy kolor a plastyk ? Jakiego spraya użyliście . I w końcu czy kładliście lakier na wyższe temp. czy zwykły ?
szeryf Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja użyłem podkładu do plastiku, dałem zwykły lakier.
Pszszemek Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 W dniu 30.04.2017 o 20:36, GBodzio napisał: trochę zeszło ale różnica duża Jaaka zarówke kupic jak wywale pomarańczowy plastik? Dokładnie typ model itp zebym wiedzial co w sklepie powiedziec ? i czego użyc potem do uszczelnienia lampy? Jeszcze bede wymieniał zarniki bo jeden juz padł wiec okazja bo i tak lampy musze wyjąc. Jakie zarniki polecacie? Zeby mialy dojebany kolor ??
Rekomendowane odpowiedzi