Wini Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam o to moja audiczka z 1997roku. Narazie duzo sie nie zmienila ale z czasem mysle ze bedzie lepiej A4 b5 1997r. Klimatronik Wspomaganie Centralny zamek 2xelektryczne szyby elektryczne lusterka 4 poduszki powietrzne ABS Tak wygladala tydzien temu teraz po przykrym incydencie wyglada tak Mysle ze do wakacji bedzie juz cala zrobiona pozdrawiam wszystkich
VectorC Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam, autko w super kolorze, troche biedne wnętrze, ale super baza do modów. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu na drogę
Tommy Gun Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Przywróć znaczek Audi do życia. Zdecydowanie lepiej wygląda ramka w czarny mat a OOOO powinno odstraszać innych na drodze
Wini Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak narazie poszly sprezyny obnizajace swiatla na przod kierunki boczne, na ten rok mialy isc ladniejsze wiekszie 17 albo 18 cali felgi zmiana kierownicy foteli a tu klops mialem stluczke i do tego mieszkanie kupilem narazie musze ja postawic na nogi do wakacji zeby odzyskala swoj blask
tomii11 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 a mi sie podoba z tym znaczkiem pozdrawiam
Wini Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tej audicy juz nie ma niech spoczywa w pokoju na poczatku tego roku gosciu wpakowal mi sie na parkingu w przod nie bylo co zbierac juz autko trafilo na zlom a teraz jest nowa maszina po dlugim braku wlasnego pedzidla
Wini Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 tak sobie obiecalem ze po b5 bedzie b6 i tak sie stalo
Rekomendowane odpowiedzi