MATI766 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam czy w każdym avancie ori był wkładany subwoofer czy tylko na zamówienie i jak nie ma ori wychodzą do niego jakieś kable
jarek_ns Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie w każdym był. Jeśli twoje auto nie miało fabrycznie radia lub miało najniższy model to niema instalacji pod aktywny tył i co za tym idzie subwoofera. Kabli też niema, a dorabiać takiej instalacji niema sensu bo jakość jest słaba.
mlodziak22 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 W b6 też? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
radioo11 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ja wlasnie sie zastanawiam nad wlozeniem do mojego avanta suba,koszt nie duzy bo juz od 50zl da sie kupic tylko nie wiem czy bedzie wart tej pracy,moze lepiej zainwestowac w drzwi?
MATI766 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 ja mam noki i to w ogóle nie gra lepiej w drzwi zainwestować i jakiegoś suba do tego
pesik87 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 w moim to nawet radia w serii nie bylo.. tylko glosniki z przodu w drzwiach.. jak inwestowac to zacznij od dobrych glosnikow z przodu + wygluszenie..
Rekomendowane odpowiedzi