Patrikos28 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ślizgacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 albo sie-nie-ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 i... macie jakies filmy/fotki z wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 i... macie jakies filmy/fotki z wczoraj? ja mam filmy , ale nie będe wrzucał bo widać na niektórych tablice :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 i... macie jakies filmy/fotki z wczoraj? ja mam filmy , ale nie będe wrzucał bo widać na niektórych tablice :gwizdanie: to wrzuc te na ktorych niewidac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 poprostu...Ci co byli to widzieli, a Ci co nie byli niech żałują Diman, jednak w moim garażu jest cieplej niż na forum... :> a właśnie, odnośnie CB, wszystko okej, ale włącze radio i nie ważne czy CD czy FM, to słysze w CB radiu obroty silnika szpece od szumofonów, doradzcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Musisz mieć filtr przeciwzakłóceniowy, u mnie było to samo tylko że w radiu a nie CB. Jak założylem ten filtr to jest spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pucek jak masz podgrzewane zamki to musisz przytrzymać klamkę do góry chyba 5 sekund i bębenki przez następne chyba 30 czy 60 sekund będą się grzały : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 też się mi tak zdawało, ale jeszcze nie miałem okazji sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a to ktoś jeszcze otwiera auto kluczykiem? Keżor to może mi na pocztę prześlesz? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 SoMeS, no widzisz, jeszcze ktoś otwiera auto kluczykiem pomyślę o tym na wiosnę, bo to już najwyższy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 SoMeS, no widzisz, jeszcze ktoś otwiera auto kluczykiem pomyślę o tym na wiosnę, bo to już najwyższy czas o czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a to ktoś jeszcze otwiera auto kluczykiem? Keżor to może mi na pocztę prześlesz? :gwizdanie: o otwieraniu z pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a to ktoś jeszcze otwiera auto kluczykiem? Keżor to może mi na pocztę prześlesz? :gwizdanie: o otwieraniu z pilota a to z kluczyka otwierasz wkładając w zamek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a to ktoś jeszcze otwiera auto kluczykiem? Keżor to może mi na pocztę prześlesz? :gwizdanie: o otwieraniu z pilota to pytaj Skydivera , on ma kontakty do Pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 to pytaj Skydivera , on ma kontakty do Pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 to pytaj Skydivera , on ma kontakty do Pilotów Spoko oko jak potrzebujesz dam Ci namiary ........ piloci balonów motolotni samolotów turystycznych ..... po pilotów liniowych ...... Więc jak trzeba wal jak w ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Skydiver a propos tego pogadamy kiedyś na spocie bo chciałem przejść kurs AFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Skydiver a propos tego pogadamy kiedyś na spocie bo chciałem przejść kurs AFF AFF... chcesz mieć uprawnienia do dosiadania fury z moim silnikiem :shocked: jesteś kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Skydiver a propos tego pogadamy kiedyś na spocie bo chciałem przejść kurs AFF AFF... chcesz mieć uprawnienia do dosiadania fury z moim silnikiem :shocked: jesteś kozak :polew: dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi