Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szpece od szumofonów, doradzcie coś :naughty:

Jakbyś miał AEB to by nie szumiało :decayed:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 22:04_________________________________________________

Skydiver a propos tego pogadamy kiedyś na spocie bo chciałem przejść kurs AFF :wink4:

AFF... chcesz mieć uprawnienia do dosiadania fury z moim silnikiem :shocked: :shocked: :shocked: jesteś kozak :good:

:polew: :polew: :sarcastic:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 22:04_________________________________________________

Skydiver a propos tego pogadamy kiedyś na spocie bo chciałem przejść kurs AFF :wink4:

AFF... chcesz mieć uprawnienia do dosiadania fury z moim silnikiem :shocked: :shocked: :shocked: jesteś kozak :good:

:polew: :polew: :sarcastic:

wejdzie raz na tydzień na forum i kozaczy :baseball:

Gregor, ja coś do Ciebie mam, ale nie dam dopóki nie dostanę tego PW... :decayed:

Opublikowano

Krótko i na temat :good:

Chyba jedyny który kuma o co biega w te klocki :cool1:

Dla reszty prześmiewców :

Kurs AFF

Accelerated Free Fall czyli przyspieszony kurs swobodnego spadania to najszybsza droga do zostania skoczkiem. Z 4000 metrów wyskakują instruktorzy wraz ze studentem. Aż do otwarcia spadochronu studenta czuwają nad nim i realizują kolejne ćwiczenia zawarte w programie. Zazwyczaj wystarczy około siedmiu skoków aby usamodzielnić studenta, tzn. pomóc posiąść mu umiejętności wystarczające do samodzielnego skakania ze spadochronem. Te umiejętności to przede wszystkim: stabilne spadanie, kontrola wysokości, otwieranie swojego spadochronu, kontrolowanie płaskich obrotów oraz przemieszczanie się w płaszczyźnie poziomej.

Opublikowano

Kurs AFF

Accelerated Free Fall czyli przyspieszony kurs swobodnego spadania to najszybsza droga do zostania skoczkiem. Z 4000 metrów wyskakują instruktorzy wraz ze studentem. Aż do otwarcia spadochronu studenta czuwają nad nim i realizują kolejne ćwiczenia zawarte w programie. Zazwyczaj wystarczy około siedmiu skoków aby usamodzielnić studenta, tzn. pomóc posiąść mu umiejętności wystarczające do samodzielnego skakania ze spadochronem. Te umiejętności to przede wszystkim: stabilne spadanie, kontrola wysokości, otwieranie swojego spadochronu, kontrolowanie płaskich obrotów oraz przemieszczanie się w płaszczyźnie poziomej.

Łooo... Jaki koszt?! Ja już od roku wybieram się na basic, ale 4k metrów... łaaa :naughty: :naughty: :naughty: Chociaż podejrzewam, że cena zabija, co? :confused4:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Kurs AFF

wiesz... zawsze chciałem skoczyć na bungy i na spadochronie... bungy już było x2 i teraz powoli na otwarcie sezonu szykuję się na Europabrucke

po tym mój cel zostanie osiągnięty i chcę większej wysokości i swobody... dlatego mam w planach AFF :wink4:

jednak latanie z kimś mnie nie rajcuje i kocham adrenalinę w czystej postaci :good:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 22:53_________________________________________________Prezes :hi:

Opublikowano
  • Autor

mega filmik - przyznaję -odwagę trzeba mieć ( mimo że wszystko dla ludzi ) :good:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 22:58_________________________________________________co jak co ale to nie dla mnie :decayed:

Opublikowano

mega filmik - przyznaję -odwagę trzeba mieć ( mimo że wszystko dla ludzi ) :good:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 22:58_________________________________________________co jak co ale to nie dla mnie :decayed:

mój cel na ocieplenie w Austrii :)[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 22:59_________________________________________________Miron musiałbyś tego spróbować :wink4:

310a335f21.jpeg

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

nic mi się nie otwiera :(

Opublikowano

moment..[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 23:03_________________________________________________36ae274dc92f2570.jpeg

:gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 23:03_________________________________________________a teraz?

Opublikowano
  • Autor

teraz OK [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 23:07_________________________________________________tyle że to na filmiku groźniej wyglądało :)

Opublikowano

kilka sekund warte każdej kasy :>[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 23:08_________________________________________________tu jest z mojego przed ostatniego wypadu

tam było jakieś 70metrów +/-

Europabrucke ma 192m. jak się nie mylę :gwizdanie:

Opublikowano

mi też się nic nie otwiera, ale też zawsze chciałem skoczyć, lecz jakoś w Polsce to mnie nie ciągnie :decayed:

Miron, flaki w przełyku, zesrany w gacie ale byś skoczył

za to nie rajcują mnie skoki spadochronowe, tyle tego wiosną/latem/jesienią się naoglądam że wydaje mi się to "za słabe" :>

Pewnie Skydiver będzie fuczał :polew:

SoMeS, 70 metrów to maaało :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 23:10_________________________________________________teraz już fotkę widać, no graty SoMeS, ale dalej myślę że jak skakać to odrazu z konkret wysokości :>

Opublikowano
  • Autor
:hi: spadam już - trzeba się wyspać :wink4:
Opublikowano

a co wybierasz się jutro gdzieś?

Opublikowano

mi też się nic nie otwiera, ale też zawsze chciałem skoczyć, lecz jakoś w Polsce to mnie nie ciągnie :decayed:

Miron, flaki w przełyku, zesrany w gacie ale byś skoczył

za to nie rajcują mnie skoki spadochronowe, tyle tego wiosną/latem/jesienią się naoglądam że wydaje mi się to "za słabe" :>

Pewnie Skydiver będzie fuczał :polew:

SoMeS, 70 metrów to maaało :naughty:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 23:10_________________________________________________teraz już fotkę widać, no graty SoMeS, ale dalej myślę że jak skakać to odrazu z konkret wysokości :>

mało mówisz? :cool1:

w polsce nawet takich miejsc z taką wysokością nie ma :wink4:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Bungy spoko fajna sprawa na początek ja skakałem z 10 lat temu chyba bylo jakoś 40m z dźwigu.

Teraz bym napewno nie skoczył ....... jakoś nie lubie jak mnie coś ogranicza i nic nie można zrobić wszystko zależy od gumy :shocked:

Zobacz na to podobne do Bungy ale za to jaka jaaaaaazda :gwizdanie:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Bungy spoko fajna sprawa na początek ja skakałem z 10 lat temu chyba bylo jakoś 40m z dźwigu.

Teraz bym napewno nie skoczył ....... jakoś nie lubie jak mnie coś ogranicza i nic nie można zrobić wszystko zależy od gumy :shocked:

Zobacz na to podobne do Bungy ale za to jaka jaaaaaazda :gwizdanie:

to jest za***iste ale wyższa szkoła jazdy :)

na dzisiaj spadam spać :hi:

Opublikowano

hehe ja bym sie chyba nieodważył skoczyć haha

Opublikowano

Gregor ja mam APU i CB i nic nie slychac zaklocen z silnika bez zadnych filtrow :cool1:

Byc może dla tego że mam Unidena :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 07:16_________________________________________________Dziś z rana po robocie byłem polatać trochę bokiem pod decathlonem

I powiem że mega koks tak z rana :cool1: puściutko można wyprawiać co sie tylko chce :kox: :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.