miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Miron jedzie ktos od nas dzis na Kato? nie wiem kolego - ja standardowo mam hale
bish - kopt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Miron jedzie ktos od nas dzis na Kato? ja jade wiec jak ktos chce sie zabrac wpolna kolumna to zapraszam o 18.45 na BP knurów
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 ZAMÓWIŁEŚ KALENDARZ KLUBOWY ? ZA WYSYŁKE PŁACISZ 1ZŁ + CENA KALENDARZA cześc prezes co za komunikat ano taki jak napisałem dotyczy osób które zamówiły kalendarz klubowy UWAGA !!!! Standardowo będzie bezpośrednia wysyłka do mnie dlatego też cena wysyłki podana przez Jarko nas nie obowiązuje. My płacimy 1zł od osoby Czyli każdy z nas płaci : Kalendarz + 1 zł wysyłka[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 17:25_________________________________________________Ps. Rudi zerknij sobie na swojego posta z wcześniejszej strony
diman Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ZAMÓWIŁEŚ KALENDARZ KLUBOWY ? ZA WYSYŁKE PŁACISZ 1ZŁ + CENA KALENDARZA cześc prezes co za komunikat ano taki jak napisałem dotyczy osób które zamówiły kalendarz klubowy UWAGA !!!! Standardowo będzie bezpośrednia wysyłka do mnie dlatego też cena wysyłki podana przez Jarko nas nie obowiązuje. My płacimy 1zł od osoby Czyli każdy z nas płaci : Kalendarz + 1 zł wysyłka[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 17:25_________________________________________________Ps. Rudi zerknij sobie na swojego posta z wcześniejszej strony dostalas moderacje :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 17:33_________________________________________________jeszcze chwila i beda bany wiec pilnowac sie miron pilnuje
DOGI Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panowie i Panie Ostatnio mało bywam na forum i nie pokazuje sie na spotkaniach gdyż cały czas walcze z eSą żeby wyglądała i jeździła jak wcześniej- ale wszystko ma się ku dobremu Potrzebna bardzo ważna informacja- gdzie w naszym rejonie, województwie albo jeżeli nie to poza województwem znajdę duuuuużo używanych części- słyszałem o jakimś gościu który gdzieś poblisku ma mase części do Audi ??? Szukam konkretnie kompletnej półosi prawej 8D0407272AR - dziś jak zapytałem w aso to mnie zmroziło 1700 zeta jeżeli przyniose starą Będę wdzięczny za wszelkie kontakty
gregory Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam wszystkich obecnych i tych którzy przybędą 2.7BT jest chyba w zwykłej A6 Ale ma tylko 230KM. Co więcej były nawet A6 ośki z 2.7BiT tak samo RS4 i S4 , wyglądają jak zwykłe rodzinne autka , a na ulicy i na torze praktycznie nie ma nich mocnych pewnie nigdy sobie C5ki nie kupie, bo wole B6 , ale podobać mi sie podoba Na ulicy wiadomo robią wrażenie, ale wierz mi na torze to aż takiego przeciągu nie robią Są auta które są po prostu szybsze bo zbudowane z myślą po prostu o ściganiu. A RS4 a tym bardziej S4 jest bardziej uniwersalne i nie ma większych szans ma torze z piekielnymi maszynkami zaprojektowanymi do ścigania A B6 jest fajne, ale mało miejsca w środku. Jeśli miałoby to być auto rodzinne to jak dla mnie za mało miejsca jest z tyłu, z przodu też zresztą nie ma salonów. Panowie i Panie Potrzebna bardzo ważna informacja- gdzie w naszym rejonie, województwie albo jeżeli nie to poza województwem znajdę duuuuużo używanych części??? Dogi mogę ci podać kilka namiarów, ale to dopiero w sobotę. Bo nie ma mnie w domu a mam na wizytówkach w domu adresy. Poza tym to pozostaje ci giełda Gliwicka albo allegro.
piterra Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 RS4 nie ma w sedanie , wolałbym to RS6 z tym silnikiem Audi RS6 (C5) 4.2 V8 40V BiTurbo 480KM Keżor , Somes POPIERAM ta rs6'stka jest Mega Kox te różowe geje i inne osobniki się nie znają a wogóle to
gregory Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Co tam Mirek słychować? Pisałeś, że wtryski masz dobre, co więc nie funguje?
czester Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ZAMÓWIŁEŚ KALENDARZ KLUBOWY ? ZA WYSYŁKE PŁACISZ 1ZŁ + CENA KALENDARZA Miron proszę nie pisać dużymi literami (było już kilka razy mówione) - Czester P.s. Czemu mam taka dziwna cenę kalendarza do zapłacenia, skoro moje zdjęcie będzie w kalendarzu ?
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ZAMÓWIŁEŚ KALENDARZ KLUBOWY ? ZA WYSYŁKE PŁACISZ 1ZŁ + CENA KALENDARZA Miron proszę nie pisać dużymi literami (było już kilka razy mówione) - Czester :polew:
piterra Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 A-rek też różowy :wallbash: :wallbash: co to jakaś zaraza z tym różem
czester Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ZAMÓWIŁEŚ KALENDARZ KLUBOWY ? ZA WYSYŁKE PŁACISZ 1ZŁ + CENA KALENDARZA Miron proszę nie pisać dużymi literami (było już kilka razy mówione) - Czester :polew: A ty co sie smiejesz ?
Rekomendowane odpowiedzi