Tomi1218 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Czester w bukowinie powiedział że to źle jak nie trafiłem do kieliszka przy polewaniu... ja uważam całkiem inaczej http://demotywatory.pl/1330659/Kiedy-nie-trafiasz-do-kieliszka-to-znak Trafiłem akurat jak wszyscy sie zmyli :wallbash:
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Czester w bukowinie powiedział że to źle jak nie trafiłem do kieliszka przy polewaniu... ja uważam całkiem inaczej http://demotywatory.pl/1330659/Kiedy-nie-trafiasz-do-kieliszka-to-znak Trafiłem akurat jak wszyscy sie zmyli :wallbash: No tak zawsze sa tego jakies plusy
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 skoro tu cisza to i ja spadam Ps. dzięki wszystkim nowym, że wpadli na zlota
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 widzę że jakieś beznadziejne auto pojawiło się na spocie szczerze? nie podoba mi się prosiak :gwizdanie: może jestem dziwny, ale jestem wyznawcą innej filozofii :> nadrabiam resztę forum i spadam spać :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 MOSKAL : MEGA AVATAR :drunk: :drunk: Braci jest dwóch : Toruński APATOR i Chorzowski RUCH :drunk: :drunk:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siema z rana foty z dzisiaj miron 126 fotek a Ty 2ie wrzucasz ? :doh1:
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 moje B7 przy niej wyglądało jak zabawka z domu dziecka dokladnie mam takie samo wrazenie :> ale co sie dziwic, na zdjeciach Panamera wydaje sie tej samej wielkosci co Carrera, a naprawde jest od niej duzo, duzo wieksza. Wielka maszyna jedyne 500-700 tys tyle samo warta maszynka stoi rowniez u mnie na wsi, jak kiedys zrobie sobie z nia fotke to wkleje
MAJKI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Arek kiedy wpadniesz bo zapomnimy jak wygladasz
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Majki ale masz spanie :gwizdanie: 10:38 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 10:44_________________________________________________ Arek kiedy wpadniesz bo zapomnimy jak wygladasz zaraz coś wymyśli że nie może ,że coś :polew:
MAJKI Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Majki ale masz spanie :gwizdanie: 10:38 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 10:44_________________________________________________ Arek kiedy wpadniesz bo zapomnimy jak wygladasz zaraz coś wymyśli że nie może ,że coś :polew: Bulik jedyna taka okazja juz nie pamietam kiedy tyle spałem
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 diman nie kryj sie dziadu i tak Cie widac
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemacie w wielka sobote do kosciola dymac z koszyczkami a nie na forum siedziec :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemacie w wielka sobote do kosciola dymac z koszyczkami a nie na forum siedziec :gwizdanie: i wzajemnie :polew: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 11:14_________________________________________________ moje B7 przy niej wyglądało jak zabawka z domu dziecka miron nie pękaj ja mam 15"zimówki i jakoś ;( ;( leci
Rekomendowane odpowiedzi