Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dam Ci moje na tydzień - wiesz jak potem twój będzie latać... :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron w niedziele napewno beda nowe modele tej marki to bedziesz mogl sie przypasowac :wink4: zaloze sie ze bedzie X1 :gwizdanie:

Opublikowano

to bay :hi:

Opublikowano
  • Autor

Miron w niedziele napewno beda nowe modele tej marki to bedziesz mogl sie przypasowac :wink4: zaloze sie ze bedzie X1 :gwizdanie:

chętnie skorzystam - choć pewnie nie dają się nabrać, że jestem zainteresowany :decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:50_________________________________________________nie to co audi - wchodzisz do salonu 10 min rozmowy i masz furę za 250 tyś zł na wekend :decayed:

Opublikowano

Mirek

Bulik

:hi:

Arek, doczytałem że pisałeś na Katowickich, że "liczyłeś na szerszą wypowiedź z mojej strony" na Katowickich. O co chodziło? :mysli:

Opublikowano

chociaż nie - właśnie się dowiedziałem, że jutro będę miał drugi grill z eSy- więc może się okazać, że twój 3,0 nie domaga... :thumbdown: a nie chcę Cie na koszty narażać... [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________

ty się nie śmiej... bo przez twoje power 1,6 musiałem odpuścić tej białej insigni opc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

i pomyśleć, że miałem ją już w lipcu 2007 :)

0dc812df150fce7bm.jpg

Opublikowano

0dc812df150fce7bm.jpg

i pomyśleć, że ja tych obiecanych fot do dziś nie wdziałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

0dc812df150fce7bm.jpg

i pomyśleć, że ja tych obiecanych fot do dziś nie wdziałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

no co Ty - a w sumie możliwe :)

Opublikowano

0dc812df150fce7bm.jpg

no co Ty - a w sumie możliwe :)

mówiłeś, że kiedyś zabierzesz lapka ale potem jakoś to wypadło z głowy.. ale jest meggggggaa[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:57_________________________________________________tylko kierowca jakoś tak nie pasuje :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

bo przez twoje power 1,6 musiałem odpuścić tej białej insigni opc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

taaa :gwizdanie: teraz musisz na coś zwalic jak ci te twoje kuce mdlały :tongue4::polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:58_________________________________________________to do jutra forumowicze :hi:
Opublikowano
Opublikowano
nie to co audi - wchodzisz do salonu 10 min rozmowy i masz furę za 250 tyś zł na wekend

wiem cos na ten temat i nastepna bedzie TT (moja zona jest w niej zakochana :decayed: )

Arek, doczytałem że pisałeś na Katowickich, że "liczyłeś na szerszą wypowiedź z mojej strony" na Katowickich. O co chodziło?

o ta A4 1.8 TQ czy warto jechac taki kawal drogi ja ogladac

Opublikowano

Arek, doczytałem że pisałeś na Katowickich, że "liczyłeś na szerszą wypowiedź z mojej strony" na Katowickich. O co chodziło?

o ta A4 1.8 TQ czy warto jechac taki kawal drogi ja ogladac

Daj linka :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 00:18_________________________________________________Ja w sumie już spadam do wyra :hi: Do jutra Live.

Opublikowano

Miron ten 535 to jest dalej 3l silnik :decayed:

Prezes dopisuj to do tego zamówienia w ilości dokładnie 5 szt :wink4:

oprócz tych pozycji które mi podałeś czy w zamian za któreś z nich ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________Ps. jutro będę miał cene lady[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________a moża jakiegoś grilla w niedziele zabrać :naughty:

Oczywiście oprócz tych poprzednich pozycji :good:

:good:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:11_________________________________________________

Mirek na jutro rano to bedzie dopiero bo jeszcze dobrze nie wyschło :kwasny:

postaram się nie odbierać sobie życia z tego powodu :decayed:

Zobaczymy jak to wyszło :mysli: tylko nie odbieraj sobie zycia jak bedzie ciulato tylko zainwestój w nowe bixenony :gwizdanie:

Zapomniales dodac bixenony skretne :polew:

Opublikowano

:hi: Siema Miśki... Witam w Dzień Cotygodniowego Zlotu... :naughty::hi:

Dziś mój wielki dzień ponieważ mam nocke także wpadne na spota moim YakoTako... :wallbash:

Co do wyjazdu Niedzielnego na Ćwiarte do Kamienia proponuje jako miejsce zbiórki jadacych na zawody wjazd na Autostrade A4 na ulicy Rybnickiej (droga Rybnik - Gliwice ) jest tam parking przy wjeździe na A4.

P.S. Tak powinny wyglądac posty na forum czyli KRÓTKO I NA TEMAT... Spamowicze... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Mirek składaj puzzle w pracy bo chce zobaczyć jak to wyszło jak juz bedzie na aucie :naughty:

Tylko mnie zastanawia jedno, masz Ty piekarnik w robocie :mysli:

:polew::polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Co do wyjazdu Niedzielnego na Ćwiarte do Kamienia proponuje jako miejsce zbiórki jadacych na zawody wjazd na Autostrade A4 na ulicy Rybnickiej (droga Rybnik - Gliwice ) jest tam parking przy wjeździe na A4.

spoko że podałeś miejsce zbiórki - bez Ciebie pewnie nigdy byśmy na to nie wpadli :polew:

Miron ten 535 to jest dalej 3l silnik

Czester - dobrze wiem że 535 czy 335 to pojemność 3.0 - ale nie ma co ukrywać, ze tym silnikiem BMW wyprzedza audi i to o duży krok :confused4:

nie da się kupić diesla ze stajni audi aby osiągami dorównywał 535d - i to jest :thumbdown:

Mirek składaj puzzle w pracy bo chce zobaczyć jak to wyszło jak juz bedzie na aucie :naughty:

Tylko mnie zastanawia jedno, masz Ty piekarnik w robocie :mysli:

:polew::polew: :polew:

Majki - piekarnika nie mam - składam wszystko w całość i przygotowane do opiekania :decayed: zabieram do domu - zacze to już jakaś część roboty zrobiona i mniej do zrobienia zostaje na popołudnie.

Ps. Już poskładane i przygotowane do sklejania - już jest mega KOX :naughty:

i mam nadzieje, zę w końcu przyjdzie mi dzisiaj ta dokładka z Cupry :disgust: bo ostatnio ze mną w Seacie w ciula polecieli :disgust:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 09:34_________________________________________________Majki jak sklejenie pójdzie sprawie to dzisiaj autko będzie skończone - jak będą jakieś cyrki to sprawa przeciągnie się do jutra :wink4:

no i :hi: wszystkim[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 09:36_________________________________________________Majki - a z tym połyskiem to była mega trafna decyzja :)

Opublikowano
:hi: , Sorki Miron , że przerywam Twój monolog :decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.