Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mario i jak lampy, beda zmiany :decayed: ?

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powoli... to drogie i skomplikowane mody...:wink:

Opublikowano
Skończcie cipki ... ja mam tylko leona szybszego od waszych niektorych A4 a sie tu nie bryndzluje na forum ... :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Dajcie se po szlagu na PW ....:whistling:

szybszy to on jest.... tylko gdzie, kiedy i z kim ? :eusathink:

na suchym torze .....:whistling:

:polew:

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ----------

a co do klocków to po to się szuka i pyta by dobrze ,tanio i szybko kupić ....i nie piszcie ,że takie rzeczy to tylko w erze :wink:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Siemanko z rana :hi:

Mario zaproponował wyjazd 12.09 do Bielska na dłuższego spota, jest ktoś chętny na ognisko?

Jak na tą chwilę jest nas dwóch, godzina proponowana to 15.00 i siedzimy do późna w nocy :wink:

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano

Rankiem :hi:

Opublikowano

:hi:

po długiej przerwie :tongue:

co do klocków to w poprzedniej furce znajomy założył mi podobno jedne z droższych zamienników "twardsze" i rozumiał przez to że lepsze i że na dłużej wystarczą ale różnicę poczułem od razu kiedy odebrałem autko- wyraźnie gorzej hamowało i klocek nawet po dotarciu słabiej hamował!!!

Ale to nic! 2razy mi się zdarzyło że po kilkukrotnym shamowaniu z ok.160-180 do 70-100 musiałem napirdalać w pedał żeby kolejny raz wyhamować!!! tragedia wystraszyłem się strasznie - pierwszy raz myślałem że przesadziłem i to przypadek ale po drugim razie od razu wymieniłem klocki na jakieś ori - nie pamiętam chyba trw czy coś i wszystko wróciło do normy - a wymieniane były tylko klocki więc niech nikt nie pisze że klocek nie ma znaczenia bo to akurat przerobiłem na własnej skórze i piszę poważnie- nie ma nic gorszego niż Twoja furka która w normlanym momencie nagle nie hamuje bo tego się po prostu nie spodziewasz :decayed:

Opublikowano
Siemanko z rana :hi:

Mario zaproponował wyjazd 12.09 do Bielska na dłuższego spota, jest ktoś chętny na ognisko?

Jak na tą chwilę jest nas dwóch, godzina proponowana to 15.00 i siedzimy do późna w nocy :wink:

Dokładnie ... Spot Bielski... jak wiadomo miejscowka konkret na gonicho... więc zakończenie sezonu ogniskowego. Pierwsze osoby beda ok 15 ale wiadomo jak ktos wpadnie o 17 to tez bedzie dobrze ... ja mam pierwsze zmiany więć będę od tej 15 może max 15:30 do ok 21:00

Opublikowano

na szczęście mam nockę i nie będę musiał tyle tam z Wami siedzieć :grin::grin::grin:

Opublikowano

Ważne ziomus że wpadniesz... ja też zawijam do chaty max o 21 bo o 4 wstaje :wink: ale bede od tej 15 wiec spoko luzzzzz ... tylko koledzy z Bielska by musieli jakos drewno pochytac ... ale to będziemy jeszcze sie zgadywać mysle ...

Opublikowano

każdy z nas jak przywiezie trrochę w bagażniku to będzie palenia do wieczora :wink:

ja zawsze kupuję na stacji Uniwar w Pawłowicach ...tam mają w dobrej cenie w workach :wink:

Opublikowano
każdy z nas jak przywiezie trrochę w bagażniku to będzie palenia do wieczora :wink:

ja zawsze kupuję na stacji Uniwar w Pawłowicach ...tam mają w dobrej cenie w workach :wink:

No i gra nie ma problemu ... umnie na BP też chyba jest .... :naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Opublikowano

Mario, wiesz coś na temat tych kilku chętnych bo poczytałem wszystkie wątki i lipa straszna, nikt nic nie pisze :kwasny:

Opublikowano

Ja TY Gryfi Przemo Artur pewnie paru innych juz pisał ekstiv itd. ... będzie dobrze jadymy na to Bielsko i hu... :decayed::wink: Dzień przed rozesle jeszcze smsy ...

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

Adassko też przyjedzie do BB

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ----------

Pogoda nieistotna bo i tak zadaszenie jest więc nie marudzic... bierz gluta i jadymy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.