Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guten :hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

do mnie pijesz? :chytry::decayed: pier**le nie rezam tego parcha :wink: zrobie ino hample żeby się nie zabić kajś :decayed: pojeżdże nim jeszcze z rok może dwa i chciał bym zmienić na coś młodszego :wink:

Nie piję :decayed:, tak tylko wrzuciłem bo cena dobra :wink: a Tobie to laska chyba zabroniła się z nami spotykać co? :naughty:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------

Jade jutro na Zory ... jedzie ktoś ??? Tomaszstn ?? Pucek ??? Z Żorskich ma być pare osób ... :naughty:

Jutro mam egzamin, jak się wyrobię to się zobaczy, jakby co to pod fonem będę :decayed:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

A tak w ogóle to dobry wieczór :hi::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

:hi: moja mi nie zabrania :wink: a nawet mi gadała ostatnio że dawno nie byłem :decayed: czasu brak ostatnio do nadal naprawiamy Octavię od ojca po tym wypadku :wink: postaram się być w ten piątek :wink:

Opublikowano

Panowie ma ktoś może u siebie w aucie pompkę o numerach 8LO 862 257 L lub G (podobno L wycofali i G też podejdzie)? Jeżeli tak to czy jest szansa abym na zlocie przełożył ją do siebie? Mam problem z centralnym i nie wiem czy to wina pompki, styków w drzwiach czy kabli.

Z tym, że jutro mnie nie będzie więc w grę wchodzą kolejne spoty.

Pozdro

Opublikowano

:hi:

Pany jeździ do Was na spoty czarne b7 avant blachy SG chyba 1.9 albo 2.0 tdi ?

Opublikowano

Nie kojarze ...

Spocik w żorach mega udany ... :naughty:

Opublikowano
Nie kojarze ...

Spocik w żorach mega udany ... :naughty:

Co prawda to prawda :wink: Kurde ta ruda co koło mnie siedziała to cały czas muskała mnie po udzie :naughty:

Opublikowano
:kox::naughty::whistling::slina::shock3::grin::banan::jerk::wink::decayed:
Opublikowano

Nie wiem o co jej chodziło :whistling:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Dzwoń do Daniela on Ci to już tak wytłumaczy ,że jak to Mario powiedział Przemkowi .....będziesz mógł jadać przez słomkę z tym ,że nie wszystko :decayed:

Opublikowano
Nie wiem o co jej chodziło :whistling:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Musialo byc od Ciebie coś czuć i chciala zebys sie odsunal :decayed:

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano

:hi: rankiem

Panowie ma ktoś może u siebie w aucie pompkę o numerach 8LO 862 257 L lub G (podobno L wycofali i G też podejdzie)? Jeżeli tak to czy jest szansa abym na zlocie przełożył ją do siebie? Mam problem z centralnym i nie wiem czy to wina pompki, styków w drzwiach czy kabli.

Z tym, że jutro mnie nie będzie więc w grę wchodzą kolejne spoty.

Pozdro

Wątpię kolego, żeby ktoś się zgodził na taką przekładkę bo biorąc pod uwagę, że jednak te autka trochę lat mają to ja bym tego nie ruszał bo potem często są problemy z uszczelnieniem przewodów

Opublikowano

Musialo byc od Ciebie coś czuć i chciala zebys sie odsunal :decayed:

Pewnie masz rację :decayed:

Wydaje mi się że miętę ​:wink:

---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------

Dobry, tak w ogóle :decayed:

Opublikowano

Ty to lepiej pisz czy dziś będziesz a nie pierdoły pociskasz :tongue4:

W ogóle to kto się na dziś deklaruje :question: