Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z PL :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema :hi:

Że tak od razu Cię zaatakuję to przywiozłeś coś? :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

No pare litrow Jegermeistra :decayed:

Opublikowano

To jednego bym wziął a coś dla dzieci?

Opublikowano

Jegry nie na sprzeda, a dla dzieciakow tez cos przywiozlem ale to za tydzien na spocie bo dzisiaj wyjezdzam w Lubuskie :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Panowie to już nie te czasy że sie wszystko z Niemiec wozi .... dajcie mu spokój ... :whistling::whistling::whistling::whistling: w PL tez to mozna zakupić :whistling::whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Panowie to już nie te czasy że sie wszystko z Niemiec wozi .... dajcie mu spokój ... :whistling::whistling::whistling::whistling: w PL tez to mozna zakupić :whistling::whistling:

ale po co przepłacać :naughty:

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą kiere, to tylko z grubsza przeleciałem parę wątków... może być lipa z podpięciem jej pod concert'a I :kwasny: jutro na spokojnie dowiem sie wszystkiego :wink:

...wiem, wiem - "pakuj RNS-a i po sprawie" :decayed::decayed::decayed:

a jeśli chodzi o felgi... to coś może pomyślimy przez zime, ta moja 17-stka mi sie podoba co do wzoru, ale tak jak Mario wczoraj gadał, gubi sie na aucie :kwasny: Jak już to myśle, że 19" by wpadło, ale troche mocy może wtedy brakowować :decayed:

pożyjemy, zobaczymy.... :wink:

Opublikowano

Napiszę Ci tak jak mi pisali gdy przechodziłem z 15" na 16" że nie ma sensu bo pomiędzy nimi nie ma różnicy, między 16" a 17" też itd. W końcu wyszło na to że aż do 20" nie ma żadnej różnicy i pozostaje tylko zakładać 21" :decayed:

Opublikowano

miedzy 15 a 16 albo miedzy 16 a 17 różnica może nie jest nie wiadomo jak zauważalna... ale przejście z 17 na 19 to już chyba widać :wink:

orientujecie się jaki zawias siedzi u Ośka ?

może coś na ten wzór: Felgi 19 RS6 FV23% Audi VW WWA +gratis (2676823371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to 1BE

---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

ale to Ci Mirek na pewno powie :naughty:

---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:00 ----------

Jeśli chodzi o fele to Ci podesłałem ten wzór ale jak dobrze pamiętam to ori :wink: a to jest fake :decayed:

Opublikowano
miedzy 15 a 16 albo miedzy 16 a 17 różnica może nie jest nie wiadomo jak zauważalna... ale przejście z 17 na 19 to już chyba widać :wink:

może coś na ten wzór: Felgi 19 RS6 FV23% Audi VW WWA +gratis (2676823371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ciężko o kozackie felgi do B6 ... link dałeś dobry ... standardowe ale ładnie wyglądają lub po prostu takie jak masz tylko 19 cali... ewentualnie jakies BBS ... to w sumie kwestia gustu a łatwiej dobrac kozacką fele do B5 niż B6 ...

Opublikowano

u mnie siedzi 1BV, trza by kiedyś przymierzyć 19" pod to i sprawdzić jak by sie to sprawowało i jak by wyglądało :decayed:

Opublikowano

u mnie siedzi 1BV, trza by kiedyś przymierzyć 19" pod to i sprawdzić jak by sie to sprawowało i jak by wyglądało :decayed:

W sumie to też może 1BV, jeśli chodzi o wysokość to to samo, różnią się amorkami

Opublikowano

W sumie to też może 1BV, jeśli chodzi o wysokość to to samo, różnią się amorkami

nie do końca :wink:

1BA - standardowe zawieszenie

1BR - komfortowe zawieszenie

1BD - sportowe zawieszenie (20mm)

1BE - sportowe zawieszenie (20mm)

1BV - sportowe zawieszenie (30mm)

Opublikowano

byłem święcie przekonany że w b6 1BE i 1BV to -20mm, z tym że w 1BV są nieco inne części przy wahaczach... więc jak to w końcu jest?

Opublikowano
byłem święcie przekonany że w b6 1BE i 1BV to -20mm, z tym że w 1BV są nieco inne części przy wahaczach... więc jak to w końcu jest?

wydaje mi się, że 1BV to -30mm

Opublikowano

Ciężko o kozackie felgi do B6 ... link dałeś dobry ... standardowe ale ładnie wyglądają lub po prostu takie jak masz tylko 19 cali... ewentualnie jakies BBS ... to w sumie kwestia gustu a łatwiej dobrac kozacką fele do B5 niż B6 ...

ja bym kładł 19 we wzorze jaki mam u siebie :wink:

No pare litrow Jegermeistra :decayed:

usuń tego posta bo jak H4mm3R poczyta to zaraz u Ciebie będzie....:grin::grin::grin:

on jest "głupi" za tym trunkiem :decayed::wink:

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ----------

wydaje mi się, że 1BV to -30mm

a nie jest tak ,że bv jest też -20 ale twardsze od be ? :eusathink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.