Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daje rade ... jak bym moja sprzedał to bym tez zakupil taka ale spoko i tak nie wiadomo czy to sie kiedys przyda :wink: a z czasem może wymienie

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a w Zabrzu to chyba pługi wyprzedali. Śniegu aż miło i to nie rozjeżdżonego

Opublikowano
to co pisał Mario o małych nowych wozidełkach ...pamiętasz ??? rozmawialiśmy na spocie otym jego poście jakiś czas temu wrzuconym......

To wcale by nie było takie głupie :whistling:

Dokładnie ... jedyny minus to to że małe ale zależy co kto potrzebuje ... małe gokartowate prawie nowe ( mowa o takim dwu latku max 3 ) i wersja z DE na wypasie jak był ten ostatni VW Up z szklanym dachem i wszystkim co w to da sie wsadzić :decayed: i wszystko za 34 tyś zł

---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

Pany kto chetny na deski narty dupoloty w tygodniu ... ?????

Wpisywać się w temat zimowych wypadów narciarskich.

Opublikowano
to co pisał Mario o małych nowych wozidełkach ...pamiętasz ??? rozmawialiśmy na spocie otym jego poście jakiś czas temu wrzuconym......

To wcale by nie było takie głupie :whistling:

Dokładnie ... jedyny minus to to że małe ale zależy co kto potrzebuje ... małe gokartowate prawie nowe ( mowa o takim dwu latku max 3 ) i wersja z DE na wypasie jak był ten ostatni VW Up z szklanym dachem i wszystkim co w to da sie wsadzić :decayed: i wszystko za 34 tyś zł

nie wiem jak używki, ale nowe auta są droższe w DE jak u nas :wink:

A dokładnie w przypadku UPa - można wybrać identyczny wypas jak u nas :wink:

Opublikowano

Tak stasiu ja mówie o takich wiesz rocznych lub dwuletnich ... na nowe mnie stać ... :wink:

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ----------

A w DE łatwiej kupic wersje na max wypasie niż takie z polskiego salonu ... :whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano

[/color]A w DE łatwiej kupic wersje na max wypasie niż takie z polskiego salonu ... :whistling::whistling::whistling::whistling:

true :wink:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Wiesz ja sie nie upieram przy Up-ie bo sa tez małe skody itd. i bez kitu ale ja miałem we Włoszech na tydzien sparka w najbogatszej wersji i byl naprawde super ... nawet miał wydech wpasowany w zderzak i takie tam bajery nie mówiąc o klimatroniku parktronicku czujnikach zmierzchu deszczu navi alusach i takich zwykłych udogodnieniach .... a wskazówka z paliwa ledwo sie co ruszała. Oczywiscie to nie ruchliwy diesel ale autko mega tanie w utrzymaniu a na ladnym wypasie i nowoczesne ładne itd.

Opublikowano
kłatrowcy :decayed:

Z tym czym dysponuje mój klekot to tylko zabawa na śniegu zostaje;

Opublikowano

Za tego gokarta z drugiego linku moge oddac leona nawet dziś ... autko młode ciekawe i dajace mega frajde z jazdy ... a z nowym Twigo miałem już doczynienia bo sa umnie w pracy z wypozyczalni i sa ciekawe .... nawet w zwykłych wersjach na średnim wypasie.

Opublikowano

fajne takie małe - jeżeli masz dwa samochody do dyspozycji....

Jedno większe, drugie większe - w moim przypadku to nie wchodzi w grę, bo nie mam takiej potrzeby :whistling:

Potrzebuje jedno średnie/większe auto... A w tym curva A4, moje dziecko nie może już wyprostować nóg w foteliku jeżeli siedzi za mną :thumbdown:

Przełożyłem fotelik na drugą stronę - zobaczymy co będzie :doh:

Poważnie rozważam sprzedaż i zakup A6 C5, póki co na nowsze mnie nie stać :kwasny: czyt. nie chcę dzwonić do Providentu :decayed:

Opublikowano

Te pierwsze biale tez mega tylko cos za mało przejechane.

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ----------

Jedno większe, drugie większe - w moim przypadku to nie wchodzi w grę, bo nie mam takiej potrzeby :whistling:

Potrzebuje jedno średnie/większe auto... A w tym curva A4, moje dziecko nie może już wyprostować nóg w foteliku jeżeli siedzi za mną :thumbdown:

Poważnie rozważam sprzedaż i zakup A6 C5, póki co na nowsze mnie nie stać :kwasny: czyt. nie chcę dzwonić do Providentu :decayed:

Ja śmigam 50 % samemu do pracy drugie 45% z moją czyli we dwoje i pozostale 5 % w max 3 osoby ... wczasy i tak samolotem a na lotnisko podwózka B8 :decayed: więc ja o tym mysle na serio ... mi by sie sprawdziło takie male autko. Nie potrzebuje dużego wozu ... Moja ma Clio od nowości i sie super sprawuje i ma nowe i zero stresu problemów itd. Wymiana oleju w ASO i to wszystko a koszty bardzo niskie.

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

Ja śmigam 50 % samemu do pracy drugie 45% z moją czyli we dwoje i pozostale 5 % w max 3 osoby ... wczasy i tak samolotem a na lotnisko podwózka B8 :decayed: więc ja o tym mysle na serio ... mi by sie sprawdziło takie male autko. Nie potrzebuje dużego wozu ... Moja ma Clio od nowości i sie super sprawuje i ma nowe i zero stresu problemów itd. Wymiana oleju w ASO i to wszystko a koszty bardzo niskie.

Opublikowano

póki nie pojawi się dziecko, w zupełności mały samochód wystarcza :naughty:

Opublikowano
póki nie pojawi się dziecko, w zupełności mały samochód wystarcza :naughty:

Dokładnie tak ...j ana razie nie mam w planach przez najblizsze 2 , 3 lata wiec luz mi by takie twingo było w pyte ... a potem sie sprzeda i kupi B6 lub B7 w Avancie a na razie rocznik przebieg robi swoje ... i jak by mi ktos od tych dwoch linków zadzwonil ze sie zamieni to ide w ciemno na to.

---------- Post dopisany 12-01-2013 at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2013 at 23:59 ----------

Oferta - Suzuki Swift - SUZUKI SWIFT 1.3 !! W oryginalnym pakiecie Suzuki SPORT !! Poszerzona karoseria, 17'' calowe alufelgi, sportowy wydech, oryginalnie

---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ----------

Oferta - Suzuki Swift - STAN TECHNICZNY I WIZUALNY BDB, KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ, MOZLIWE RATY, POZOSTAWIENIE SAMOCHODU W ROZLICZENIU. WYPOSA

---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ----------

Juz nie mówie o tym że od lutego mieszkam na bloku spod którego leona juz ukradli 3 razy ... a tu raczej w przypadku Swifta czy Twingo nie ma sie co bac o to.

---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

To jest nowa kosa ale cena ... :whistling::whistling::whistling::whistling: dla niemca a nie dla polaka

Oferta - Suzuki Swift - LAKIER METALIK DODATKOWO PŁATNY 1700 PLN ZAPRASZAMY tel. 22 864 2707 W myśl art. 71 kodeksu cywilnego, informacje handlowe zawar

Opublikowano

...w końcu dotarłem i ja ze spota, dzięki Pany i do następnego! :wink:

Opublikowano

:hi:

po robo przy :kawa: przed :lazy: a jak wstanę o 12 to zaś do robo na 14:facepalm::grin:

Opublikowano
Opublikowano
Też już w domu, kebabik pierwsza klasa, drogi już tylko mokre więc nie było jak poszaleć :facepalm:

No widzisz Pucek, to jednak dobrze że nie wpadłem tym 4-ro butem, strata paliwa jak nie ma śniegu :decayed:

kłatrowcy :decayed:

Z tym czym dysponuje mój klekot to tylko zabawa na śniegu zostaje;

No i słusznie, bo na śniegu się auto mniej zużywa. Nawet jakbyś miał dopał w aucie to trenowałbyś na śniegu.

Skończcie już gadać o tych małych srajtakch, małe jest dobre póki do jakiejś stłuczki/wypadku nie dojdzie. Im mniejsze tym mniej bezpieczne. Chcesz się czuć bezpiecznie w aucie, czy chcesz smigać gokartem. Małe jest dobre do miasta lub jako drugie dla kobiety. A gejowskich predyspozycji że ktoś chce takim na co dzień smigać nie będę komentował :decayed:

Pucek u mnie fajnie śniegiem napierdziela :banan:Coś czuję, że zaleję dziś Kfattro :naughty:

Opublikowano

Ale się wyspałem :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.