Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Przyznac sie kto zrobil sobie dziare

af6e65a4d88cf2e391b7084f985c2b17.jpg

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Wypadek w Łodzi - Sadistic.pl

Najlepszy komentarz (142 piw)Zimny łokieć do samego końca - brawo, dam 10.:decayed:

prze luj z gumy :facepalm::facepalm:

dobri :hi:

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

Nascar baby! - YouTube :cool:

Opublikowano

Bulik padre nie miałbyś czasu i ochoty na grilla w piątek taki rodzinny spot tej twojej facjaty już nie widziałem kupę czasu

Opublikowano

Po robocie, Pany, ten grill to dobry pomysł, skoro w kato nie wypaliło to mamy u nas do dyspozycji sporo wolnego miejsca, baa nawet żeby nie rzucać się w oczy to możemy pojechać za decathlon i tam też jest równa trawka + droga dojazdowa więc git:decayed:

Opublikowano

ja wezmę furę dla dzieciaków to się trochę pobawią i nie trzeba za nim łazić jest na pilota :whistling:

IMAG0656.jpg

a i starzy będę mieli trochę frajdy więc mobilizujemy się na piątek oczywiście jak tylko będzie pogoda bo lipa ma być :kwasny:

Opublikowano
Bulik padre nie miałbyś czasu i ochoty na grilla w piątek taki rodzinny spot tej twojej facjaty już nie widziałem kupę czasu
będę chciał się przynajmniej sam wyrwać :wink: ,,,ale już wiem ze idę na urodziny (także wyjdzie w praniu)
Opublikowano

Po robocie, Pany, ten grill to dobry pomysł, skoro w kato nie wypaliło to mamy u nas do dyspozycji sporo wolnego miejsca, baa nawet żeby nie rzucać się w oczy to możemy pojechać za decathlon i tam też jest równa trawka + droga dojazdowa więc git:decayed:

hmmmmmm???????:eusathink:

Opublikowano

hmmmmmm???????:eusathink:

ty się nie zastanawiaj tylko pakuj rodzinę i wpadajcie :naughty:

Opublikowano

mogę Wam podesłać sprawdzonych organizatorów takich imprez :decayed:

Opublikowano

Szkoda, że mam diesla bo bym uciął przewód od baku i c**ja podpalił :facepalm: poziom wkurwienia osiągnął apogeum, pierw nie pasowały sprężyny, dzisiaj waliłem do Kędzierzyna wróciłem, zakładam i się okazuje, że j**ana felga zahacza o amorek i bez dystansów tego nie założe :facepalm: no rozdupi mnie w tym garażu, co chwila coś nie pasuje w tym pojebanym gwincie :kwasny: Pany, ma ktoś pożyczyć 2 dystanse 10-15mm na góra tydzień? bo potrzebuje auta a nie moge tak jeździć jak opona trze o springa :facepalm:

Opublikowano
Szkoda, że mam diesla bo bym uciął przewód od baku i c**ja podpalił :facepalm: poziom wkurwienia osiągnął apogeum, pierw nie pasowały sprężyny, dzisiaj waliłem do Kędzierzyna wróciłem, zakładam i się okazuje, że j**ana felga zahacza o amorek i bez dystansów tego nie założe :facepalm: no rozdupi mnie w tym garażu, co chwila coś nie pasuje w tym pojebanym gwincie :kwasny: Pany, ma ktoś pożyczyć 2 dystanse 10-15mm na góra tydzień? bo potrzebuje auta a nie moge tak jeździć jak opona trze o springa :facepalm:

Bo pierwsze sie sprawdza co i jak a potem kupuje :wink:

Czyzby ET bylo za duze i zbyt wchodzi do srodka?

Opublikowano

Bo pierwsze sie sprawdza co i jak a potem kupuje :wink:

Czyzby ET bylo za duze i zbyt wchodzi do srodka?

tak, za duże ET

Opublikowano

Ja mam + śruby tylko musisz sobie po nie przyjechać :decayed:

Opublikowano

jak chcesz moge ci moje dystanse pożyczyć 15mm te które od Pretora kupiłem, za 2 tyg dopiero je zaloże, w tej chwili nie ma mnie i tak w PL, więc też byś se musiał po nie podjechać, z Zabrza do mnie masz jakies 20-25 km :wink:

Opublikowano

Witam!

Zna ktoś może tego handlarza lub ewentualnie jak ktoś jest z okolic Rybnika mógłby luknąć na to auto? Oferta - Audi A3 - AUDI A3 SPORTBACK 100% BEZWYPADKOWE I NIE LAKIEROWANY ŻADEN ELEMENT PO OPŁATACH!!!!! BARDZO BOGATA OPCJA WYPOSAŻENIA STA

Pozdrawiam.

Opublikowano
Opublikowano

Ja mam + śruby tylko musisz sobie po nie przyjechać :decayed:

już dzwoniłem do mańka i pożyczę od niego

:yeee: Dzięki panowie za pomoc, a ma ktoś na sprzedaż dłuższe śruby? bo kupuje same dystanse i wypadałoby założyć dłuższe śruby :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.