Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Sony Xperia

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Opublikowano

cześć laski :hi:

Opublikowano

Bry :hi: ziuty

Opublikowano
Opublikowano
wy chyba chcecie fabrykę poprawiać - jaką szerokość felg audi sugeruje do B7 ?

B7 szło na max 18'' 8'' szeroka i opona 235, ALE czego się nie robi dla poprawy prowadzenia i oczywiście wyglądu :wink:

I dla spowolnienia auta.

no fajnie że ma - i jak to wygląda ? dla mnie debilizm - może to taki styl - nie wiem - ale niech mi nikt nie mówi że to coś daje albo jest za***iste - pasuje to jak świni siodło

nie do normalnego użytkowania

W przypadku pucka to musi być zaś WOW, że jak pucek na letnich przyjedzie na wiosnę to każdy będzie szczękę z podłogi zbierać z zachwytu. Nie może przyjechać normalnie jak człowiek :decayed:

To takie zboczenie, niektórzy to mają na punkcie obniżenia auta, inni na punkcie szerokości kół inni na punkcie lakieru. Pojawiło się nawet określenie: "Wide & Low" :facepalm: "sr** i cioraj" -podłogą po asfalcie. Inni zaś mają zboczenie na punkcie mocy, co jakiś czas im się wydaje że auto przestało jechać i dokładają koni. Ogólnie ta choroba w sumie nie jest taka zła w porównaniu z innymi chorobami wenerycznymi, psychicznymi, czy sercowymi. No, ale cóż wciąga jak narkotyk i regularnie z portfela ubywa :whistling:

Moim zdaniem jeśli ktoś nie jest na to mega chory to w przypadku kół warto zachować granice rozsądku, to jest to o czym miron pisze.

Będzie pod maską 500KM to i musi być kapeć aby auto miało się jak napędzić, poza tym nic na wyrost.

Wczoraj miałem poważne plany aby wpaść na spota. Przelatywałem jednak koło SG A1-ką po 17 godzinie i pomyślałem sobie, że dojadę pod forum o 17:30, a niektórzy dopiero przyjeżdżają o 18:30 więc miałbym godzinę czekania. Stwierdziłem że nie chce mi się tyle czekać i jadę do żonki, (pantofel :decayed: )

Ale z tego co widzę, to byliście wczoraj wcześniej. A ja musiałem ziemniaki w domu strugać :facepalm:

Ten koreczek na A1 mnie też trafił, ale nie było źle, nie było dużo stania, jakieś 10...15 minut. Crash- stary fiat Uno kanapka z ciężarówką i jeszcze czymś, wyglądało to poważnie bo Uno się skróciło o połowę :kwasny: Także jedynie współczucia.

Ciekawe o ile Orzeł poprawi ET na 1/4. Pewnie niewiele, ale zawsze się coś dzieje przy aucie i nie jest nudno.

Opublikowano
  • Autor

Gregor ja tam wczoraj byłem już 17.30

Opublikowano
  • Autor

:grin:................ostatnia fota :grin:

Piękne fotki Gregor - nieźle podretuszował fotograf foty fury :decayed:

Gregor jak się czułeś jadąc do ślubu na tak zwykłych fotelach, z tak małymi hamulcami i staromodnie składającymi lusterkami :grin:

Tak jak byś nie mógł poczekać z tym ślubem 2 miesięcy

---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ----------

Gregor na tym ostatnim foto tak żeś wy***ał do góry że jeszcze trochę i by Cię na zdjęciu nie było :polew:

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

A tu tak dla porównania 19 w B8 avant

19 s-line

KALE Automobile - Audi A4 Avant 3.0TDI * * S-Line Sportpaket * * 19Zoll * *

19 rotor

KALE Automobile - Audi A4 Avant 3.0TDI quattro * S-Line Sportpaket * 19Zoll

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ----------

a osobiście sie nie obrażę jak to będzie moje następne :decayed:

KALE Automobile - Audi A5 Sportback 3.0TDI quattro * S-Line * 20Zoll * Face

a tak przy okazji to jest ten sprzedający od którego wyrwałem moje B6

Opublikowano

Zaebista :slina: ogólnie A5 sportback robi większą robote niż B8

Chyba żartujesz :facepalm:

Wygląda jak skoda rapid, paskudztwo :thumbdown:

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

A5 tak ale tylko i wyłącznie 3 drzwi :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.