Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja kupowałem na Oponeo i tez mają bardzo dobre ceny jak szukałem i porównywałem.

P.S. Tka pogoda że chyba skusze się dziś na letnie już ... chyba nie ma na co czekac kolejne 2 tygodnie mają być ciepłe...

Nie ma to jak spontan ...

http://img.tapatalk.com/d/14/02/27/uhanader.jpg

Na dół z nim!!!! :brawo:

Zadowolony jesteś z renowacji felg? :wink:

Tak. Polecam tą firme. Wziołem tez dowe dekle i śruby chromowane .. :D:thumbup:

też będe musiał o śrubach pomyśleć do letnich, bo obecne to jeszcze chyba Gierka pamiętają :decayed:

Dobrze wiedzieć że jest ktoś dobry w okolicy :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Mario co Ty gadasz ja jutro daje tourana w dół bo już nie mogłem patrzeć na te szpary które w crossie są 2 razy wieksze jak w zwykłym touranie.

Jakby opony doszły to już jutro wieczorem by wyjechał na letnim setupie ale coś czuje że opony dopiero po weekendzie :kwasny:

Opublikowano

Mario co Ty gadasz ja jutro daje tourana w dół bo już nie mogłem patrzeć na te szpary które w crossie są 2 razy wieksze jak w zwykłym touranie.

Jakby opony doszły to już jutro wieczorem by wyjechał na letnim setupie ale coś czuje że opony dopiero po weekendzie :kwasny:

Ja juz po testach na dwóch nankangach i dwóch twoich ... nie ma źle... wydech je zagłusza:thumbup:

Opublikowano

Ja juz po testach na dwóch nankangach i dwóch twoich ... nie ma źle... wydech je zagłusza:thumbup:

U lolka sprawdzałem nankangi AS1 i sa bardzo ciche ale te ode mnie co masz to dla mnie masakra była jak dla mnie jak łożyska po mln km :grin:

Opublikowano
Ktoś kojarzy tą firmę?

Kontakt | Amelcar.pl - markowe opony w dobrej cenie!

Te opony które mnie interesują mają 70 zł taniej na sztuce :whistling:

Pucek po adresie który widnieje na ich stronie to tylko Ci powiem że to blok mieszkalny na osiedlu milenium wiec pewnie to jakaś firma zarejestrowana na mieszkanie i sprzedają tylko przez neta.

A patrzyłeś na Kupuj opony online na oponytanio.pl juz tam 3 kpl zamawiam i zawsze było ok.

Dzięki

Czyli zamawiam na allegro bo tam te moje wzmacniane znalazłem w najlepszej cenie:wink:

Opublikowano
Ktoś kojarzy tą firmę?

Pucek po adresie który widnieje na ich stronie to tylko Ci powiem że to blok mieszkalny na osiedlu milenium wiec pewnie to jakaś firma zarejestrowana na mieszkanie i sprzedają tylko przez neta.

A patrzyłeś na Kupuj opony online na oponytanio.pl juz tam 3 kpl zamawiam i zawsze było ok.

Dzięki

Czyli zamawiam na allegro bo tam te moje wzmacniane znalazłem w najlepszej cenie:wink:

Jakie bierzesz gumy?

Opublikowano

Ale Mario co jak co ale gleba by mu sie przydała :decayed:

Gleba sreba...., niektórym to tylko to w głowie :doh: Tak jakby w aucie poza felgami była gleba najważniejsza.

Opublikowano
Ktoś kojarzy tą firmę?

Dzięki

Jakie bierzesz gumy?

Yokohamy S drive XL-głownie mi na tym zależy :wink:

Gregory, ale Ty zdziadziałeś... dobrze wiesz że tu nie chodzi o samą glebę tylko o możliwość latania z dużymi prędkościami w zakrętach :whistling:

Opublikowano

Ja już widza Egona w zakręcie z dużą prędkością,....na pewno :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jutro pracuję do 19.00 :kwasny:

Opublikowano

A kto jutro będzie bo nie wiem czy moje szanowne dupsko tam tarabanić:decayed:

Opublikowano
  • Autor

możesz tarabanić - ostatnio trochę ludzi się zjawia - jutro pewnie też

Opublikowano
możesz tarabanić - ostatnio trochę ludzi się zjawia - jutro pewnie też

No to się postaram wpaść :wink:

Opublikowano

Ale Mario co jak co ale gleba by mu sie przydała :decayed:

Gleba sreba...., niektórym to tylko to w głowie :doh: Tak jakby w aucie poza felgami była gleba najważniejsza.

A co więcej trzeba poza glebą i kołem? Tuż to czysta ekonomia, niema mandatów za szybkość, mniejsze spalanie bo się lansisz :decayed:

Opublikowano

Ja też jutro bede ... :thumbup:

Opublikowano

Mario a gdzie robiles fele i jak cenowo wypada??

Opublikowano
Mario a gdzie robiles fele i jak cenowo wypada??

Knurów firma Maraton koszt 18 cali na gotowo 110zl sztuka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.